2777
2789
یعنی بده تعبیرش؟؟

نظری ندارم کلا تعبیرم نمی دونم ولی میبینی یکی میگه خوبه یکی میگه بده 

و طبق چیزی که دیدی تعبیر بسیار قوی داره 

و کار هر کسی نیست 

میگم شاید یکی بیاد خدای نکرده بگه بده به خودت بدی راه نده

مثلا من خودم تو فامیل داشتم گفتن خواب اسب مرگه فامیلاشو دیده 

در عوض داشتیم گفته بالای ۲۰ بار خواب اسب دیدمو هیچیم نشده

عرض کردم هر خواب ممکن ۲۰ تا تعبیر داشته باشه

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ولی انگشتر طلا بوده باشه مبارکه و خبر خوش بهت میرسه 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنین برا ازدواجه؟؟ (بعد یه انگشتر که یه مقدار کهنه و چپیده شدن و معلوم بود قدیمیه هم باهاش بود)

ببین تو انگشتری رو برداشتی که خیلیا خاستن ولی نتونستن بردارن ولی بعدش دزدی و فرار و ... سختی هایی که گفتم برات پیش میاد تعبیرش از همین قسمته.یه حلقه دیدی با یه انگشتر درسته? له شدن بودن و اسیب دیده بودن  هردوتاش یا ن

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
اینکه گفتین تعبیرش قویه یعنی حتما به وقوع میپیونده یا.‌‌؟

بله یسری ملاک ها هست برا تعبیر قوی داشتن خواب که تو این خواب هست . یعنی از روی شکم سیری و اشفتگی و ... نبوده خوابت

ببین تو انگشتری رو برداشتی که خیلیا خاستن ولی نتونستن بردارن ولی بعدش دزدی و فرار و ... سختی هایی که ...

انگشته آره انگار نگین نداشت و اون قسمتی که نگین دار باید می‌داشت یه ورقه طلا صاف و کمی چپه چول داشت ولی حلقه سالم بود فقط انگار کمی خاک سفید مثل گچ بهش چسبیده بود ولی چپه چول نبود (موفعی که میخواستم برش دارم یکی گفت مثل اینکه همه میخوان برش دارن ولی نمیشه و لیاقت میخواد) البته برا کلمه لیاقت مطمئن نیستم برا خوابم

انگشته آره انگار نگین نداشت و اون قسمتی که نگین دار باید می‌داشت یه ورقه طلا صاف و کمی چپه چول داشت ...

حلقه رو تعبیرش همون همسر هست چون تو مکان مذهبی بوده یعنی ادمیه که لیاقتش داشتنش رو هرکسی نداره ولی نصیب شما میشه ولی بعدش خیلی سختی تو راه داری کنارش در کا تعبیرش خوبه نگران نباش . اون انگشتر اسیب دبده یکی از نزدیکانش هست که مشکل داره ممکنه پدر یا مادرش باشه یچیزی شبیه بیماری یا طلاق یا ... ولی خودش ادم خوبیه

انگشته آره انگار نگین نداشت و اون قسمتی که نگین دار باید می‌داشت یه ورقه طلا صاف و کمی چپه چول داشت ...

انگشتر طلا عرض کردم خدمت تون نماد خوش خبری و مبارکه هست ولی خواب خواب پیچیده ای هست 

کسی سر در نمیاره