2777
2789

سلام عزیزان پسرم ۱۵ ماهشه ..گاهی شیطون میشه .. مثلاً گاهی همسرم میخاد غذا بخوره با کتاب بخونه دوست داره از سر کول باباش بره بالا بچه..اما همش غر میزنه..دعواش می‌کنه ..من خیلی ناراحت میشم..میگه نمی‌ذاره کارای شخصی مو انجام بدم...میگم پس من مادر چی میگی یکسره به من میچسبه..دیگه ساکت میشه..

شاید زیادی ذهنش مشغوله و بخاطر مسائل زندگی خسته میشه...

همیشه همینطوره؟از اول همینطور بوده؟

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا مث ما صبور نیستن منم بچهام روانیم کردن یکسره دارم داد میزنم عصبی ام واقعا دست خودم نیس خیییلی اذیتم میکنن بعدشوهرم یساعت ک خونس مدام غر میزنه ک بچهاچقد اذیت میکنن

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

شاید زیادی ذهنش مشغوله و بخاطر مسائل زندگی خسته میشه...همیشه همینطوره؟از اول همینطور بوده؟

نه از اول که دنیا اومد همینطور بود..البته که کاراش زیاده خدایی میگه دوست دارم تو خونه کسی بهم کار نداشته باشه.‌خب بچه به پدرش هم احتیاج داره 

وقتی مشغوله تو بچه رو بگیر که اذیتش نکنه. ولی بهش بگو یه تایمی هم باید بزاری که فقط باهاش بازی کنی یا اینکه بگیرش و خودت استراحت کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

مردا مث ما صبور نیستن منم بچهام روانیم کردن یکسره دارم داد میزنم عصبی ام واقعا دست خودم نیس خیییلی ا ...

اره والا..خب چیکار کنم این طفل معصوم سنی نداره ..اما شما رو درک میکنم واقعا بچه بزرگ کردن سخت خودمم خیلی وقت ها کم میارم

بعضی ها واقعا درک نمیکنم شوهر من از سرکار میاد اصلا نمیخوابه فقط بازی با بچه ها اگه ی روز ساکت باشند ...

مثل شوهر همسایه ما اینقدر با دخترش بازی میکنه خیلی پدرشو دوست داره

وقتی مشغوله تو بچه رو بگیر که اذیتش نکنه. ولی بهش بگو یه تایمی هم باید بزاری که فقط باهاش بازی کنی ی ...

چطوری بگیرمش .. ماشاالله شیطون ..حالا قرار شده بره کلا تو اتاق در ببنده

چطوری بگیرمش .. ماشاالله شیطون ..حالا قرار شده بره کلا تو اتاق در ببنده

آره بگو بره تو اتاق. حق داری واقعا بچه ها شیطونن تو این سن نمیشه نگهشون داشت

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره والا..خب چیکار کنم این طفل معصوم سنی نداره ..اما شما رو درک میکنم واقعا بچه بزرگ کردن سخت خودمم ...

خیلی سخته اونم دوتا بچه تک‌وتنها بدون همسرت.همسرمن شهر دیگه سرکاره14 روز نیس

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....