2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
کاراته و کشتی و تکواندو و دفاع شخصی ممنوعه برای بچه بیش فعال شما به جای اینا بزارش شنا یا کلاس های ر ...

اینقدر بازی های کلیک وساختنی وکلیکس داره آره لگو دوست داره 

هر کلاسی می‌ره محاله بقیه صداشون درنیاد 

شاید حق باهاش باشه ولی بلد نیست حرف بزنه گذاشتم کلاس زبان بغلی گفت فلش کارتم دست اینه حالا این همش گفته دست من نیست گفتم ققطیک کلام خانم این کیف من دست من نیست وتمام نه اینکه نیم ساعت بحث کنی پیش من نیستش دیگه نبردم 

اگه یکی بدم می‌خوابه ولی با نصف فقط آروم میشینه و عقلش کار می‌کنه تو خونه خودم میتونم هر کار کرد تحم ...

عزیزم واقعا مادر صبوری هستید که نوشتید تحمل میکنم چون من خودم واقعا عصبی میشم و داد میزنم اذیتم کنه 

من می‌خوام خودم بگیرم بهش بدم شبی یک چهارم 

چون خیلی بچه ها رو اذیت می‌کنه تو پارک مطمئنم تو مدرسه هم می‌کنه پارسال پیش دبستانی بود هیچکس باهاش حرف نمی‌زد دوست نبود از بس اذیت میکرد

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی اعصاب رو نمیتونی یهو قطع کنی یا هر وقت اذیت کرد بدی اینجوری مغزش مقاوم میشه

همه راه هارو رفتم نمیشه اصلا نمیخواستم ریسپریدون بدم بهش ولی چاره ندارم

قطع نمیکنم در هفته 2، 3بار مثلا بهش دارو میدم 

اکثرا باید گفت همشون قلدر، لجباز، حرف گوش نکن، لجوج، بی صبر و تحمل، پر حرف، عدم تمرکز و توجه و دقت ...

کاملا درست 

اصلا قیافه نشون نمی‌ده بچه مشکل داره عادی وسالم هست فقط من مادر متهم هستم بچه رو تربیت نکردم اینجور میکنه

عزیزم واقعا مادر صبوری هستید که نوشتید تحمل میکنم چون من خودم واقعا عصبی میشم و داد میزنم اذیتم کنه ...

بدون تجویز پزشک نده 

دارو دادن به بچه ای که بیش فعالیش ثابت نشده مثل این میمونه به بچه شیشه بدی 

مشتقات ریتالین توش شیشه داره و مغز سالم رو نابود می‌کنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
تجربه من تو این 7 سال قبلاً ریسپریدون رو شبا میدادم و بچه میخوابید وقتی خوب منو روانی کرده بود و به ...

شما چه مقدار ریسپریدون میدی؟چندساله میدی؟پسرت چندسالشه؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
بدون تجویز پزشک نده دارو دادن به بچه ای که بیش فعالیش ثابت نشده مثل این میمونه به بچه شیشه بدی مشتقا ...

ریتالین نمیدم می‌خوام ریسپریدون بدم 

دکتر گفت خفیف اما الان خیلی داره پرخاشگری می‌کنه 

...
همه راه هارو رفتم نمیشه اصلا نمیخواستم ریسپریدون بدم بهش ولی چاره ندارمقطع نمیکنم در هفته 2، 3بار مث ...

دوز داروها رو با مشورت پزشک کم کن ولی همیشه بده 

من 7 ساله به بچم ریسپریدون میدم تا الآنم مشکلی نداشته 

شما هم بده و نترس 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
کاملا درست اصلا قیافه نشون نمی‌ده بچه مشکل داره عادی وسالم هست فقط من مادر متهم هستم بچه رو تربیت نک ...

دقیقا تازه شوهر خودم الگوی رفتار بده

این وسط پسرم اینجوری الگوش پدرشه ببین چی میشه

منه بدبخت فقط حرص و جوش و خودخوری میکنم

منکه کم اوردم یه وقتایی میخوام فقط، صبح بیدار نشم انقدر خسته روحی و روانیم

همینکه سالها خون جیگر خوردم پسرم از طیف اوتیسم خارج شده دیگه انرژی و نایی برام نمونده فقط دارم باهاش درس کار میکنم

تا الان 78تا کتاب آمپزشی خریدم فقط، 3تاش مونده کهدعلاقه ای نداره به مطالبش

وگرنه بقیه رو 3، 4بار باهاش کار کردم

نصف میدم 7 سال 12سال

پسر من امسال کلاس اول میره شبی یک چهارم بهش میدم 

شما این هفت سال مدادم ریسپریدون دادی قطع نکردی؟بجز ریسپریدون داروی دیگه ندادی؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
دوز داروها رو با مشورت پزشک کم کن ولی همیشه بده من 7 ساله به بچم ریسپریدون میدم تا الآنم مشکلی نداشت ...

گرسنه میشه غذا لب نمیزنه 

پیش متخصص کودکان و تغذیه بردم ماری نتونستن بکنن

خسته شدم دیگه گرسنه میشه نمیتونم شکنش رپ سیر کنم غذا نمیخوره پدرم دراومده واقعا

غذاش شده معجون که نمیشه روزی 3بار داد یا حتی هر روز اونم تابستون کهیر میزنه برای کبدش ضرر داره

با بدبختی شکمش رو سیر میکنم

همش میخوابه ، یه جا میفته 

نمیتونم اینجوری ببینمش 😢😔😞

دکتری گفت ریتالین نده تابستون تا بدنش عادت نکنه و نخواد دوز دارو رو بالا ببریم الان چند ساله تابستون ...

منم درس نداره نصف میدم مدرسه می‌ره صبح میگم یکی بخور بعد چهار ساعت نصفی بخور که دیگه میاد خونه 

با توجه به وزن دارو دوزش بالا می‌ره 

منم سعی میکنم روزی دوتا بدم بهش تهش