2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
دوپامین عامل ترشحش فعالیت های فیزیکیه. با کم کردن اسکرین تایم بچه ها و استفاده از کلاس های ورزشی با ...

بعدش بدبختی ما مادر باید داروش تجدید بشه بعد چهارساعت 

خوب برای من با ورزش درست نشده اصلا خستگی نمی‌فهمه کاراته گذاشتم فوتبال بردم و..دوساعت راه ببری دنیا بچرخه خواب نداره درکش از درد کمه مثلاً آمپول می‌زدی بر عکس بچه ها هوار نمی‌کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گروه مخصوص بچه های بیشفعال در روبیکا داریم خاستی بگو که عضوت کنم

خواهشاً منو عضو کن اقلا سوالی داشتم یا کسی تجربه داشت یا هر چی اقلا درد دل کنم هر روز گریه غصه دارم خستم گاهی از خدا مرگ می‌خوام تقریبا هر روز اصلا نمی‌دونم دنیا چی هست اینقدر با این بچه باید کلنجار برم 

بعدش بدبختی ما مادر باید داروش تجدید بشه بعد چهارساعت خوب برای من با ورزش درست نشده اصلا خستگی نمی‌ف ...

کاراته و کشتی و تکواندو و دفاع شخصی ممنوعه برای بچه بیش فعال 

شما به جای اینا بزارش شنا 

یا کلاس های رباتیک و شطرنج 

این بچه ها عشق لگو سازی دارن براش لگو فراهم کن 

اکه پسره ببر رباتیک 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خوب حالا کوچیکه تو هر سنی یک جور رفتار دارن

اکثرا باید گفت همشون  قلدر، لجباز، حرف گوش نکن، لجوج، بی صبر و تحمل، پر حرف، عدم تمرکز و توجه و دقت یا همون  نقص توجه و تمرکز دارن، اکثراداد و بیداد و خشونت و پرخاشگری دارن

وقتی هتا روانپزشک یه چیز رو میگن و سالها کار درمانی و رفتار درمانی جوابگو نیست وقتی مادر به مرحله دی ...

در این شرایط بله. با مشورت روانشناس و پزشک دارد با دوز کم شروع میشه. 

متاسفانه شرایط کلاس‌های درس ما و امکانات ما طوری هست که نمیتونیم این بچه‌ها رو طوری که باید باهاشون کار کنیم. 

معلم‌های ما هم مطالعه ندارن و با این بچه ها دیدم که رفتار های نامناسب دارن. یکی بدترین ها بیرون کردن این بچه ها از کلاسه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
به پسر من یه دوره سرترالین دادن ولی من ندادم بهش حس کردم الکی تجویز کرده فقط ریسپریدون میدم و موقع م ...

صبح ها پسرم بیدار میشه خیلی مسخره بازی می‌کنه پسر شمام اینجوریه 

خوب اگه غیر مدرسه ریتالین نمی‌دی شاید شدنش کم تر هست 

من پسرم رو چند تا دکتر عالی بردم الان 6 سال بیشتره تحت درمان هست همشون بدون استثنا گفتن کلاس رزمی و ...

خوب شد گفتی

ولی پسر من از بازی و ورزشهای ذهنی و بی حرکتی و بی تحرکی خوشش نمیاد

شنا هم که آبها کثیف و آلوده و بیماری هست

شما شبی نصف میدید عزیزم یا یک چهارم

تجربه من تو این 7 سال 

قبلاً ریسپریدون رو شبا میدادم و بچه میخوابید وقتی خوب منو روانی کرده بود و به حد جنون رسونده بود و تو مدرسه هزار تا شاکی داشت 

الان ساعتای 4عصر میدم بهش که انرژی رو محدود کنه و از ساعتای 4 خوبه تا 8شب بعدم شام و خواب 

موقع مدرسه هم تایم 8 صبح میدادم که تا 12 مدرسه بدون تنش بود و دیگه شبا نمیدم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بعدش بدبختی ما مادر باید داروش تجدید بشه بعد چهارساعت خوب برای من با ورزش درست نشده اصلا خستگی نمی‌ف ...

در شرایط خاص باید با پزشک مشورت بشه. منظور من مصرف خودسرانه داروئه. داخل مدارس بین مادرها داره رایج میشه و خیلی خطرناکه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
در این شرایط بله. با مشورت روانشناس و پزشک دارد با دوز کم شروع میشه. متاسفانه شرایط کلاس‌های درس ما ...

اتفاقا معلم پسر من خودش مربی بچه های بیش فعال و اوتیسم هست یعنی درسش رو خونده