2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این شرایط بله. با مشورت روانشناس و پزشک دارد با دوز کم شروع میشه. متاسفانه شرایط کلاس‌های درس ما ...

من خودم 7تا متخصص و روانپزشک بردم پسرمو

آخرین دکتری که بردم 3تا تخصص داره 

و همشون گفتن با بازی درمانی و کاردرمانی پسرتون درمان نمیشه باید ذر کنار اینهمه دارو درمانی هم بشه

پسر من اوتیسم بود با دارو درمانی از طیف خارج شد

خیلی از بیش فعال ها نیاز دارویی ندارن‌. با مصرف سر خود دارو و بدون مشورت پزشک و روانشناس وضعیت بدتر ...

داروی بیش فعالی ریتالین هستش که اونم فقط با نسخه روانپزشک داده میشه وشناسامه وکدملی وبا سهمیه این نیست بری بگی بدن ماهم بدیم گاهی اوقات هم نیست در جهان میشه 

صبح ها پسرم بیدار میشه خیلی مسخره بازی می‌کنه پسر شمام اینجوریه خوب اگه غیر مدرسه ریتالین نمی‌دی شای ...

دکتری گفت ریتالین نده تابستون تا بدنش عادت نکنه و نخواد دوز دارو رو بالا ببریم الان چند ساله تابستونا نمیدم 

ولی اگه بخوایم بریم مهمونی همزمان که نصف ریسپریدون میدم یه چهارم هم ریتالین میدم و بچه تا 6 ساعت عالیه 

این داروها رو باید تایم سازگاری و نوع سازگاریش رو پیدا کنی با آزمون و خطا 

الان باز از بیست شهریور شروع میکنم هر روز یک چهارم میدم اول مهر نصف میدم و بعد میرسه به دوز یکی تا آخر بهمن 

باز از اول اسفند دوز رو کم میکنم که عید نخواد بدم و... 

باید یاد بگیری دوز دارو رو کم و زیاد کنی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خواهشاً منو عضو کن اقلا سوالی داشتم یا کسی تجربه داشت یا هر چی اقلا درد دل کنم هر روز گریه غصه دارم ...

عزیزم در روبیکا به این آیدی پیام بده Tanzkorde@

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
خوب شد گفتیولی پسر من از بازی و ورزشهای ذهنی و بی حرکتی و بی تحرکی خوشش نمیادشنا هم که آبها کثیف و آ ...

رباتیک رو امتحان کن قطعا دوست داره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چه مدت هست که این قرصو میدید

من از 2سالگی تا الان 4مرحله دادم مثلا 6ماهه

ولی اون زمان اثر خاصی نمیدیدم فقط میخوابید و ترسوش میکرد عوارض خاصی نذاشت قطع کردم حتی دکتر شربتش رو داد گفت قویتره کلا قطع کردم

الان از مهر پارسال بهش دارو میدم مدرسه میرفت تابستون زمانی که اذیت میکنه میدم

عزیزم شما صبح بهش میدید تو مدرسه خوابش نمیگیره ؟

اگه یکی بدم می‌خوابه ولی با نصف فقط آروم میشینه و عقلش کار می‌کنه 

تو خونه خودم میتونم هر کار کرد تحمل کنم دیگه مجبورم دوز داروها رو سمت مدرسه هماهنگ کنم که شاکی نشن 

داروی بیش فعالی ریتالین هستش که اونم فقط با نسخه روانپزشک داده میشه وشناسامه وکدملی وبا سهمیه این نی ...

تو ایران با آشنا و پول همه چیز پیدا میشه. البته گفتنش جالب نیست.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
من از 2سالگی تا الان 4مرحله دادم مثلا 6ماههولی اون زمان اثر خاصی نمیدیدم فقط میخوابید و ترسوش میکرد ...

داروی اعصاب رو نمیتونی یهو قطع کنی یا هر وقت اذیت کرد بدی اینجوری مغزش مقاوم میشه 

رباتیک رو امتحان کن قطعا دوست داره

کلا اهل این چیزا نیست اصلا علاقه نداره

نمیخوام اجبلرش کنم فشار بهش بیارم

پسرم 2ساله از طیف اوتیسم خارج شده همینکه میره مدرسه عادی برامون کافیه واقعا

کلی باهاش کار کردم خون دل خوردم اینجا رسیده