دیگه موندم چکار کنم با تمام فامیل قطع رابطه کردم فقط خونه ی برادرشوهر می رم اونم با اصرار شوهرم اینقدر که دخترم شیطون بهونه گیر لجباز هست ...تمام اسباب بازی هاش رو میشکنه به حرفم گوش نمیده هرجا می ریم همه باید همه چیز مال اون باشه باهامون دعوا می کنه دیگه خستم بریدم نمی دونم چکار کنم .۵سالشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داداش من تقریبا ۳ سال قرص خورد.دکتر گفته بود که باعث میشه قدش کمتر بیاد پایین ولی اگه از ۱۲ سالگی تا ۱۳،۱۴ سالگی قرص قد بخوره قدش اوکی میشه. الان هم ۲۰ سالشه و قدش هم رشد کرده پیش فعالیش هم رفته
من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
آره بابا چه ساله دارم دارو میدم از 6سالگی بازم اذیت میکنه اصلا فقط حرف خودش خواست خودش فکر خودش برا ...
شوهرمم خیلی بهش گیر میده تو غذا خوردن لباس پوشیدن خیلی با خودش میبرش اینو اونور هرکاری می کنم شوهرم درست بشو نیست صبحانه دوتا یا سه تا چایی شیرین بهش میده روزی چند شیر کاکائو بهش میده که اینها هم مث سمه براش