2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
بنظرت دارو بده بهش ضرر نداره

اگر بیش فعال باشه فکر ضررش نباش اصلا نمیتونی ندی مگه همیشه تو خونه پیش خودت هست میخواد مدرسه بره همین جوری میخوره بقیه ساکی هست باز 

عوارض داره دارو ولی ندادن عوارضش بیشتر هست ایندش خراب میشه 

تا بری که قرص نمی‌ده گزارش خونه مهد مدرسه میخواد تست می‌کنه و...من یک سال رفتم آمدم تا قطعی تو شش سالگی گفت هست ودارو دادن داروش هم به سختی گیر میاد ریتالین با نسخه فقط میدن 

ببر پیش فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان یا ببر کار درمانی ازش تست بگیرن 

تا چند سالگی قرص می‌خورد بعد دکتر غدد بردی چه دکتری رفتید که قرص برای افزایش قد داد حرکات مسخره بازی ...

۳ بار کم مونده بود ماشین بهش بزنه. خیلی وضعش خراب بود. فامیل های دور که قبلا دیده بودنش الان که دیدنش باورشون نمیشه همونه

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم خیلی بهش گیر میده تو غذا خوردن لباس پوشیدن خیلی با خودش میبرش اینو اونور هرکاری می کنم شوهرم ...

مگه میشه بچه نخوره 

رو بلندی یا اپن راه می‌ره زیاد از رو مبل میپره وسایل خراب می‌کنه پرت کنه خشم داره لج داره قدرت دستش چطوره غذا میخوره می‌ریزه دست تو غذا می‌کنه می‌تونه لی لی بره می‌تونه گردو شکستم بازی کنه رو جدول جوب تعادل داره راه بره داد زیاد میزنه حرف گوش نمی‌ده توجه به احساس وگریه تو داره از اشتباهاتش درس میگیره دیگه نکنه جایی میری میشینه یا باید مدام دنبالش بدویی می‌تونه برات یک داستان تعریف کنه مثلاً کتاب قصه بخونی بشینه گوش بده بعد برات بگه چی بود حفظ شعرش چطوره سر کلاس آموزشی میشینه انجام بده دایره بسته می‌کشه نقاشی رو می‌تونه رنگ کنه میشینه آروم بازی کنه مسخره بازی نمیکنه وقتی فکر می‌کنه دوراناق نمیدوهه الکی کاریح دفعه و هیجانی داره مثلاً یهو آتش وکبریع برداره درک خطر داره ناخن میجوهه از صدای بلند موتور دریل می‌ترسه و..

ولا دیگه بریدم اصلا نمی دونم زندگی چیه تو این ۵سال فقط زجرم داده

صد در صد هست چطور تابحال نبردین دکتر 

یه دکتر روانپزشک کودکان خوب پیدا کن حتما ببرش

برای اطمینان از نظرش میتونه یکی دو تا دکتر دیگه ببری

من در کل پسرم رو 7تا دکتر بردم

فقط اگه تبریش پیش دبستانی رو هم بگذرونه کلاس اول دیگه مشکل پیش میاد معلمها صداشون در میاد و مدیر صد در صد بهتون اطلاع میده که باید اینکارو بکنید

دارو درمانی ؟ رفتار درمانی، کاردرمانی، شن درمانینمیره؟

خیلی با هاش خودم کارکردم یک مدت کاردرمانی بردم دیدم با این پنجاه دقیقه ها درست نمیشه تو خونه گاهی چهار ساعت همش رو تمرین می‌کردم الان همه حل شده تو این سن یکم مسخره بازی وپرحرفیش اذیتم می‌کنه ولج بازی وحرف گوش ندادنش 

کتاب آموزش کودکان بیش‌فعال و کم‌توجه از دکتر راسل بارکلی و ترجمه دکتر نیازی رو مطالعه کنید.

هم برای تشخیص هم برای درمان و پیشگیری 

از مشاور کودک هم ‌ میتونید کمک بگیرید.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
اگر بیش فعال باشه فکر ضررش نباش اصلا نمیتونی ندی مگه همیشه تو خونه پیش خودت هست میخواد مدرسه بره همی ...

ریتالین بیشتر برای افزایش تمرکز و توجه و دقته

ریسپریدون نمیخوره؟ 

این قرص برای بیقراری، پرخاشگری، قلدوری، خیلی خوبه

۳ بار کم مونده بود ماشین بهش بزنه. خیلی وضعش خراب بود. فامیل های دور که قبلا دیده بودنش الان که دیدن ...

داروهاش چی بود چندسال خورد؟ 

اریپیرازول، ریسپریدون، فلوکستین، ریتالین، چی؟ 

ریتالین بیشتر برای افزایش تمرکز و توجه و دقتهریسپریدون نمیخوره؟ این قرص برای بیقراری، پرخاشگری، قلدو ...

اینو میدادم فقط ده روز مثل دیوانه ها شده بود خیلی دارو عوض کردم الان چه ساله ریتالین کلونیدین میخوره در کل نوروز رو هم میشه چهار قرص ولی هر چهار ساعت باید بدم