2777
2789
عنوان

چقد دختر ایرانی تو این برنامه رفتن

219 بازدید | 17 پست

از قسمت ۲۰۰تا ۲۳۵ ، شش تا دختر ایرانی رفتن برنامه kuaförüm sensin ترکیه،برنامه مسابقه آرایشگری  و مدل میخوان.

ولی انصافا اونجا قشنگ میشه متوجه شد ما دخترای ایران زیباترینمون مقابل دخترای روس و گرجستان و باکو و رومانی واقعا زیبا نیستیم 🫤

از قسمت اول تا الان هرچی نگاه کردم بیشتر حق دادم دنبال جراحی و ... باشیم.

واقعا از آب و خاکشونه یا چی که اینقدر نچرال خوشگلن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون شکلی نداریم برامون جذاب تره برای همونام ما جذاب تریم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

پس چرا طبق معیارهای جهانی ایران از نظر زیبایی رتبه دوم رو داره؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چون اون شکلی نداریم برامون جذاب تره برای همونام ما جذاب تریم

نه اتفاقا تو دوسه تا مورد آرایشگرا ناراحت شدن چون قرعه ایرانی افتاد و یکیش حتی گفت به چهره  آرایش آوانگارد و ....نمیاد و فلانه دختره گریه کرد. 

نه بابا اونا واقعا خوشگلن دیگه آدم زیباییهارو میفهمه دیگه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

جدا از تیپ و هیکل... ایرانی ها چشم و ابروی زیبایی دارند. چشمهای حالت دار و اکثرا دماغ نیاز به عمل ... ولی اونها پوست خوبی دارند و بور و چشم رنگی هستند... در واقع رنگ چشم باعث شده که زیبا بنظر برسند در حالیکه شاید حالت چشم زیبا نباشه و ابرو نازک باشه...

کی گفته والا من این شیر برنجای بی حال رو میبینم عوقم میگیره

برا کدوم کشورو منظورتونه

پس چرا طبق معیارهای جهانی ایران از نظر زیبایی رتبه دوم رو داره؟

طبق پژوهش و نظرسنجی‌های خودت ؟؟؟

عزیزززم😅

طبق کدوم لیست؟ ایران همیشه بیست تا بیست و پنجم می شه.

والا  همین پارسال بود یه جا اعلام کرده بود که خیلی هم معتبر بود منبعش که متاسفانه یادم نیست که اول ترکیه شده بعد ایران 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
طبق پژوهش و نظرسنجی‌های خودت ؟؟؟عزیزززم😅

آره عزیزم نیست من تو مرکز آمار جهانی مدیر بخش پژوهش ها در رابطه با زیبارویان ایران هستم بله طبق این گفتم