2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با رتبه حدود ۳۵۰۰۰ منطقه میشه میکروبیولوژی تهران مرکز یا علم و فرهنگ قبول شد😭😭😭

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

رشته ی حقوق با سوابق از تجربی هم میشه رفت؟

با اجازه استارتر بله من تو کتابخونه ای که برا کنکور میخوندم دو نفرو دیدم.حتی روانشناس دیدم از ریاضی اومده بود

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

با اجازه استارتر بله من تو کتابخونه ای که برا کنکور میخوندم دو نفرو دیدم.حتی روانشناس دیدم از ریاضی ...

بعد همین پیام نور بودن؟یا چیز دیگه؟

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

واسه کنکور زبان چیا بخونم؟

عزیزم دروس عمومی تو حتما ترمیم کن 

نمره بالا سعی کن بگیری خصوصا زبان

میتونی به صورت جامع انتشارات شهاب اناری رو تهیه کنی

برای لغت کتاب ۵۰۴ توصیه میشه

اگه بتونی برای گرامر کلاس بشینی ک عالیه 

تجربیم،یه سال پشت موندم وباید امسال انتخاب رشته کنم حتما...

رتبه عالی ای هم نمیارم متاسفانه باز

چه رشته ای میتونم برم که درامد داشته باشه؟

یه چیزی که چند سال وقتی که میرم دانشگاه هدر نداده باشم وقتمو

بعد همین پیام نور بودن؟یا چیز دیگه؟

آزاد بودن فکر کنم🤔

عزیزم دروس عمومی تو حتما ترمیم کن نمره بالا سعی کن بگیری خصوصا زبانمیتونی به صورت جامع انتشارات شهاب ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱