2777
2789

برای کارهای خونه و بچه ها از پرستار و نظافت چی کمک میگیرن 

همسر و بچه هاشونو به تقسیم وظایف عادت دادن و برای رسیدگی به خودشونم زمان و تایم کافی دارن؟ در کل هدف دارن و سرشار از زندگین و به اطرافیانشونم اهمیت میدن

دور و بر من صفر و صدن

یعنی یا فداکاری مطلق میکنن و خودشونو فراموش میکنن

یا کلا مسئولیت چیزی رو قبول نمیکنن و خوش میگذرونن

اگه خودتون این مدلی هستین یا اطرافیانتون کسی رو میشناسید برام تعریف کنید دوست دارم از حرفاتون الگو بگیرم

من من من

فداکار مطلق بدبیختیم اینجاس وسواس دارم حتی شوهرمم تو دردسر نمیندازم💁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم ببینم کی راحته. 

بخاطر تنهایی و غربت رسماً فدا شدم. و کلا به نظافت و غذا ... همه چیز حساسم که بهترین باشه... در نتیجه احساس میکنم دارم توی خونه و آشپزخونه با بچه داری کم کم تحلیل میرم و پودر میشم ... خیلی بده که برای خودت وقت نداشته باشی. افسرده و غمگین میشی...

بچه رو بیاری همه مسئولیتش با توعهنمیتونی بگی ب من ربطی نداره که. بابا ها هم ب ندرت بین شون با مسئولی ...

بازم در بدترین حالت میشه از خانواده و دوست نزدیک کمک گرفت

طبیعیه بچه سالهای اول به مراقبت و زمان بیشتری احتیاج داره ولی بنظرم اشتباه محضه که همون موقع هم یه مادر همه بار مسئولیت رو بندازه رو دوش خودش

بدون کمک پروسه بارداری و مادری میتونه یه زنو چندین سال پیر کنه

اینطوری از زندگی لذت میبری؟

ن والا همش درحال داد بیدادم

اما اطرافیانم ک ب نظافت اهمیت انچنانی نمیدن و ظرف غذا بچه میدن دست همسر تا بریزه و بپاشه سرحال ترن و بشاش

منِ وسواسی خودمو بچمو اسیر کردم بخدا

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اومدم ببینم کی راحته. بخاطر تنهایی و غربت رسماً فدا شدم. و کلا به نظافت و غذا ... همه چیز حساسم که ب ...

کمک بگیر خجالت نکش از درخواست کمک

اینطوری خودتو نابود میکنی

کسایی که این کارو میکنن قطعا بچه های بهتری هم بزرگ میکنن 

حتما مادر باید برای خودش هم وقت بذاره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
بازم در بدترین حالت میشه از خانواده و دوست نزدیک کمک گرفتطبیعیه بچه سالهای اول به مراقبت و زمان بیشت ...

من دوقلو دارم هیچکس رو هم‌نداشتم

البته جاریم بچه اش رو هفته دو سه روز مبده مادرشوهر. ولی من‌حس میکردم مادرشوهر دلش نمیخواد و سختشه و چیزی نمیگه

دلم نمیخواست بچه ام رو بزور بندازم گردن کسی

و بله ی بار نگاه تو اینه کردم تعجب کردم از اون همه تغییر خودم. حتی وقت نداشتم چندین‌ماه تو اینه نگاه کنم

ولی خب چاره چیه