2777
2789

مامانای گل خبردارید قیمت پرونار یاهمون پنوموکوک چقده؟امروز داروخانه پرسیدم گفت یک ملیونودویست میخوام بدونم همه جا یعنی همین قیمته؟

هرچقد توسایتای داروخانه ای میگردم هیچ جاقیمتشو نزده

جالبه که به این واکسن‌های نوظهور خیلی سریع اعتماد می‌کنید!داستان کرونا و واکسن‌هاش نشه ان شاالله

نوظهور نیست ک فقط توایران ترجیح میدن نزنن برابچه هامون چون گرونه البته ازامسال وارد واکسیناسیون کشوری میشه منتهی ازبچه هایی ک گذشته باید خودمون بزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه که به این واکسن‌های نوظهور خیلی سریع اعتماد می‌کنید!داستان کرونا و واکسن‌هاش نشه ان شاالله

همون واکسنا نبود ک الان هممون ازکرونامرده بودیم 

بنظرم کسی ک ب واکسن اغتقاد نداره پس ب داروهم نباید اعتمادکنه چی میشه ک واکسنارو جدا ازدارو میدونیم؟ی استامینوفنم نباید بخورید پس

نوظهور نیست ک فقط توایران ترجیح میدن نزنن برابچه هامون چون گرونه البته ازامسال وارد واکسیناسیون کشور ...

به هرحال دیگه مثل دوران اون بنده خدا قائم مقام فراهانی نیست که واکسن‌ها سر راست باشه ترکیباتش... هزار تا کوفت و زهرمار قاطیش میکنن به اسم پیش‌گیری مجبور میکنن بزنیم به بچه‌هامون 

البته شما مختارید قیمتش رو نمیدونم ولی شنیدم بچه‌های زیر ۲ ماه میزنن تو مراکز بهداشت 

به دنبال وارستگی 
به هرحال دیگه مثل دوران اون بنده خدا قائم مقام فراهانی نیست که واکسن‌ها سر راست باشه ترکیباتش... هزا ...

بنظرم همونجور ک دارو و امپول علاوه بر اینکه ادمو خوب میکنن عوارضشونم دارن صدالبته 

شما بروعوارض ساده ترین دارو روبخون ببین چند خط عوارض دارع 

واکسنم همینطوره

میدونید امسال من چندتابچه دیدم ک دورازجون بقیه بچه ها براثر ی ویروس ک ب مننژیت ختم شد فوت کردن 

همونجور ک عوارض داره خوب خیلی مزایا هم داره 

مثل بقیه داروها

به دارو هم متاسفانه اعتماد ندارم بین بد و بدتره :)) مجبورم

دقیقا الان هم وضعیت همینه من پارسال پسر هفت ماهمو چندروز بخاطر عفونت گوش بستری کردم صدتادارو و انتی بیوتیک گرفت تا خوب شد 

اگه قرارباشه صدتا داروبخورن زجرشم بکشن و بکشیم  حداقل ی واکسن میزنن

نوظهور نیست ک فقط توایران ترجیح میدن نزنن برابچه هامون چون گرونه البته ازامسال وارد واکسیناسیون کشور ...

شما در موردش اطلاعات دارین ؟ ممکنه یکم بیشتر در موردش بگین

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.