2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای تولد دوست پسرم ۱۰ میلیون کادو دادم بهش 🤣تازه به سکه دادم پارسیان حدود ۴ تومن + ۱۰ تا یک دلاری + ۴ میلیون پول نقد  تو یه باکس کتابی ها کنارشمبا گل تزیین کردم دادمش

دیگه نامردیه حداقل هزینه همون شامم نداد

طغلیا با این هزینه ها تونستن مراسم بگیرن نباید ضرر کنن که

خواه نا خواه اقوام دور کم پول میدن

دیگه درجه یکو دو باید دهن پر کن باشه 

مگر شرایط مالی اجازه ندع

ما رفتیم یه تومن کادو دادیم ولی تو ای ندگرونی وحشتناک دو تومن واقعا پولی نیست همونجا که یه تومن دادیم شام دادن منو شوهرم سر جمع یه تومن نبود یه کفگیر برنج یه تکه ران مرغ ران کامل نه ها

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فکر کردم منظورت اینه که عروس و داماد اینقدر هزینه کردن ۲ تومن چجوری روشون میشه هدیه بدن مردم😐اومده بودم تأیید کنم😥😂

مگه هنوز هستن کسایی که ۲ تومن هدیه عروسی میدن 

سمت ما فقط ۲ تومن شاباش میدن به عروس و داماد بعضی ها هم بیشتر

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

منم زورم مباد با اینکه مامان بابام پول میدن

پارسال به عروسی رفتیم عروس بدترین تالار و انتخاب کرده بود خرج نده فقط آرایش و لباس خودش قشنگ بود غذاشو مزخرف حتی شیرینی دانمارکی دادن با آلو سیاه کوچبک😐بعد موقع دعوت گفت بیابد حتما بیابد ما فلان قدر خرج کردیم برای هر نفر

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

هزیزم نمیدونی تو این مواقع نی نی ساینیا یهو لارج میشنو همه از دم پولدار.ازین سوالا نپرس

من میخونم میام پایین تعجب میکنم 🤣

برا عروسی ۵تومن کادو مبدن تازه درجه یک نیستن 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔