2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 129 پست
همین پسر اگر فامیل خودی باشه میگن زنه چه بدجنسه. اگر سر عزیز خودمون بیاد چه حالی میشیم؟ همیشه جوری ز ...

شما تایپیکامو بخون تا متوجه بشی که چه بلایی سذم اورد و من باهاش چطور زندگی کردم این آدم اینقدر اژرافیانشو اذیت کرده که حتی خانوادش حاضر نشدن براش وثیقه بذارن یا از من براش رضایت بگیرن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی وکیلی یامشاوره بهت نمیادوکیل باشی چون خیلی دل رحمی

مراقب سلامت هستم.

ربطی به دل رحمی نداره. هر ادمی حق زندگی داره. این اقتصاد به حدی بی رحم است که لااقل خودمون بتونیم به هم کمک کنیم.

چون اذیتت کرد باید اذیت شهپس دیگه بحث چیزی دیگس

بله اگر میخواد جدا بشه مثل آدم می تونه بره دادخواست بده نه اینکه با آبروی من بازی کنه ده بار برام مامور بیاره آخرم من و از خونه پرت کنه بیرون خودش راحت لم بده خوپه بگه تو برو دنبال حق و حقوقت و طلاق می تونست سر وقت بیاد تو دادگاه حرفشو برنه نه اینکه بره ترکیه خوشگذارنی

چن وقت دیگه تاپیک ازدواجم یادم باشه تگت کنم😂

پس زنتم عضو کن . ازونایی هستی که زنت دائم از دست بچه ننه بودنت و دخالت‌های مادرتو ... هی تاپیک میزنه 

هر وقت بند ناف عاطفیت جدا شد. هر وقت فهمیدی اولویت اولت زنت باشه. زن بگیر. اون وقته که خوشبختی وگرنه با این افکار دور زدن و احتیاط ...شک نکن تهش جداییه

پس زنتم عضو کن . ازونایی هستی که زنت دائم از دست بچه ننه بودنت و دخالت‌های مادرتو ... هی تاپیک میزنه ...

الا این حرفایی که گفتی علم غیب داشتی فهمیدی؟!

اتفاقا من از اینایی نیستم که زنمو بخاطر

حرف دیگران اذیت کنم من فقط گفتم 

قبل ازدواج خونه ماشینمو و... رو میزنم 

ب اسم مادرم همین چ ربطی به اینایی که 

گفتی داشت خداوکیلی 

حق دارید شما. پس از ته دلتون برای مهریه ننداختینش زندان.

بله الان من چاره ای ندارم نمی تونم رضایت بدم چون همین طور که پاش گیر بود عین خیالش نبود چه برسه اینکه رضایت بدم. مجبورم منتظر باشم هر چند مطمئنم به خاطر حضانت بچه هام باید مهریه رو ببخشم

امدنم به اینجا یه چیز خوب یاد گرفتماینکه قبل ازدواج همه چیمو بزنم‌ب اسم مادرم

یاد بگیر زنتو اذیت نکنی و آدم خوب باشی برا رابطت و آدم خوبی هم انتخاب کنی نیاز نی اموالتو بزنی ب اسم مامانت

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.