سلام تو تایپیک های قبلیم نوشتم علت اختلافمون رو. الان 20 روزه شوهرم زندانه چون برا مهریه تقاضای اعسار نداده بود. وکیل گرفتن براش تقاضای اعسار داده. گفتن هیچی نداره. پارسال این موقعه یه ماشین داشت که فروخت. من ازش دو تا رسید دارم که 300 میلیون پول به حساب برادر و مادرش ریخته. بعد از اینکه حکم مهریه اومده. حالا به نظرتون پیش قسط براش چیزی در نظر می گیرن؟
همین پسر اگر فامیل خودی باشه میگن زنه چه بدجنسه. اگر سر عزیز خودمون بیاد چه حالی میشیم؟ همیشه جوری ز ...
شما تایپیکامو بخون تا متوجه بشی که چه بلایی سذم اورد و من باهاش چطور زندگی کردم این آدم اینقدر اژرافیانشو اذیت کرده که حتی خانوادش حاضر نشدن براش وثیقه بذارن یا از من براش رضایت بگیرن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله اگر میخواد جدا بشه مثل آدم می تونه بره دادخواست بده نه اینکه با آبروی من بازی کنه ده بار برام مامور بیاره آخرم من و از خونه پرت کنه بیرون خودش راحت لم بده خوپه بگه تو برو دنبال حق و حقوقت و طلاق می تونست سر وقت بیاد تو دادگاه حرفشو برنه نه اینکه بره ترکیه خوشگذارنی
پس زنتم عضو کن . ازونایی هستی که زنت دائم از دست بچه ننه بودنت و دخالتهای مادرتو ... هی تاپیک میزنه
هر وقت بند ناف عاطفیت جدا شد. هر وقت فهمیدی اولویت اولت زنت باشه. زن بگیر. اون وقته که خوشبختی وگرنه با این افکار دور زدن و احتیاط ...شک نکن تهش جداییه
حق دارید شما. پس از ته دلتون برای مهریه ننداختینش زندان.
بله الان من چاره ای ندارم نمی تونم رضایت بدم چون همین طور که پاش گیر بود عین خیالش نبود چه برسه اینکه رضایت بدم. مجبورم منتظر باشم هر چند مطمئنم به خاطر حضانت بچه هام باید مهریه رو ببخشم