2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 129 پست
کل سرمایه اش همون ماشینه فقط؟ حالا که داری جدا میشی جوری جدا شو که اونم بتونه زندگی کنه، تموم سرمایش ...

من با دو تا بچه باید چی کار کنم؟ بعدم اون خیلی من و اذیت کرد تو ده سال فقط سختی کشیدم فکر کن ده ماهه با دو تا بچه آواره ام از خونه بیرونم کرده خودش داشت می رفت ترکیه راحت زندگی می کرد. من زندگیمو از دست دادم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دو تا بچه باید چی کار کنم؟ بعدم اون خیلی من و اذیت کرد تو ده سال فقط سختی کشیدم فکر کن ده ماهه ...

شما هم حق داری عزیزم‌، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این مهریه هم شده کاسبی. بابا اونم ادمه حق زندگی داره. دستتون تو جیب خودتون باشه که یه تنه نخوایین از ...

شما تو زندگی من نبودین که من طلامو دادم پول قرض کردم از خانوادم با سختی زندگی کردم اتفاقا من شاغلم شوهرمه که هیچی نداره سرمایه خودم از اون بیشتره ولی چون اذیتم کرد باید اذیت بشه

کل سرمایه اش همون ماشینه فقط؟ حالا که داری جدا میشی جوری جدا شو که اونم بتونه زندگی کنه، تموم سرمایش ...

همین پسر اگر فامیل خودی باشه میگن زنه چه بدجنسه. اگر سر عزیز خودمون بیاد چه حالی میشیم؟ همیشه جوری زندگی کردم که منتظر نباشم پول از غیب برسه. کار کردم و می کنم که اینجوری نخوام از کسی پول بگیرم.

مراجعه کننده هایی دارم که به خاطر مهریه اقدام به خودکشی کردن یا اصلا ازدواج نمی کنن. گناه دارن بخدا

بچه خوبی هستم😂ولی احتیاط شرط عقله

هیچ زنی تا مجبور نشه اینکار رو نمی کنه من به شوهرم التماس کردم به خاطر بچه هام کوتاه بیاد. ولی اون من و از خونه بیرون کرد نه یکبار چندین بار مامور میاورد از خونه من نمیره بیرون. آخرم شکایت کرد من و تا دادسرا برد اون این راهو به من یاد داد

امدنم به اینجا یه چیز خوب یاد گرفتماینکه قبل ازدواج همه چیمو بزنم‌ب اسم مادرم

کاش اینجا علاوه بر لایک ی دیس لایکم داشت

اول یادبگییرید مرد باشید بعد راه کلکشو 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳