2777
2789
عنوان

همسرم همیشه میگه چقد زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9484 بازدید | 160 پست
شانس ندارم عزیزم قبلا عقد بودم بخاطر خیانتش جدا شدم الهی خیر از جوونیش نبینه با اینم یکساله نامزدم م ...

ترس نداره حقیقتا 

کاری به حرف مردم نداشته باش 

اونا جای تو خوشبخت نمیشن جای توهم بدبخت نمیشن 

اگه بمونی هم خودتو و هم بعدا بچهاتو عذاب میدی نکن اینکارو 

صرفا فقط تجربه بشه که سومین دفعه ای خواستی ازدواج کنی از هر لحاظ بسنجی فرد رو صرفا به نظر تجربه بهش نگاه کن!!ولی خودتو بدبخت نکن

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااااااااااکاش پدر و مادرهای دختر دار یاد بگیرن ارزش دخترشونو بدونن و اونا رو به هر خواستگاری که ...

دختر باید خودش محکم باشه وا نده واسه هر خواستگاری . رو حرفش وایسه بگه نمیخوام

ریپلی نکنید لطفا

اینکه به من پول نمیده دلیل داره من یه سری کارا انجام دادم از چشمش افتادم نزدیک هفت هشت سالی میشه که ...

خوب  پس مشکلتون ریشه ای و قدیمی هست 

فقط باید اعتمادشو جلب کنی همین ! 

من دقیق نمی دونم چه اتفاقی بین شما افتاده ...

ولی بهش بگو که من تا اخر باهات می مونم ،تو روزهای پیری و کوری و..‌

من شدت این چیزی که گفتی رو چون اطلاعی ندارم دقیق نمی تونم بگم‌چی بگی و چیکار کنی .

ولی خوب از دست دادن اعتماد مهمه تو زندگی 

با قدم های کوجیک شروع کن 

خوب پس مشکلتون ریشه ای و قدیمی هست فقط باید اعتمادشو جلب کنی همین ! من دقیق نمی دونم چه اتفاقی بین ...

عزیزم من سیاست نداشتم اوایل زندگیمو خراب کردم هر چی میشد به همه خبر میدادم حرف نگه نمیداشتم از چشم شوهرم افتادم به زبون به عمل بهش ثابت کردم ولی چیزی عوض نشده 

صد موی سفید پس داده ام بس نیست؟                              کی خسته میشوی فلک از امتحان من؟؟

نمبخوام ناراحتتون کنم ولی شما قبل حتی بچه دومتون می دونستید که با هم مشکل دارید شمارو تنها نمیگن همسرتون رو هم میگم. بعد بچه دوم رو اوردید و بعد به گفتا خودتون ناخواسته بچه سوم. خوب بنده خدا شما که همسرتون تازه فیلش یاد هندوستون کرده با به بچه جدا میشدید بهتر از سه بچه بود. حتی در بچه ناخواسته هم یجور بی احتیاطی است.... فقط میتونم بگم بیچاره بچه ها.... 

چرا می‌زاری تحقیرت کنه ؟ خلقت زن  از مرد  زیبا تره پس خودت  عزت نفس نداری اجازه تحقیر شدن میدی  حتما خودش هم عیب وایراد داره به روش بیار من همسرم یکم اضافه وزن داره هیچوقت به بارم روش نیاوردم چون دوسش دارم وبرام مهم نیست 

چنتا از تاپیک هاتو خوندم،باید بتونی یک درآمد کوچک داشته باشی،توی خونه یک کار کوچک آنلاین راه بینداز،از خانواده  ات هم برای نگهداری بچه ها کمک بخواه،اگر درآمد داشته باشی هم اعتماد بنفس خودت بالا میاره هم روحیه ات بهتر میشه،هم اون شوهر نکبتت یکم بهت احترام میذاره،مغزت درگیر کار میشه دیگر به این آدم فکر نمیکنی،این روش جوابش رو پس داده حتما برات خوبه،اگر یک در آمد خیلی کم هم باشه خوبه،یک مورد دیگه خیلی جلو اقوام آبرو داری نکن بذار بقیه بدونند چه گرازی هست  ،شاید اگر بفهمند که این آدم عوضی هست،یکم خجالت بکشه درست رفتار کنه

من آن تو ام،مرا به من باز مده