2777
2789

دیروز ارتودنسیم رو برداشتم حس میکنم یه ذره تغییر کردن خیلی نگرانم دوباره مثل قبل بشه 

هنوز پلاک متحرک ها رو بهم نداده 

بنظرتون وسواس گرفتم یا شما هم ارتودنسیاتون رو برداشتین دندوناتون یکم تغییر کرد؟؟؟روزای اول منظورمه

درست میشه نگران نباش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم یکم تعقیر کرد اما زیاد معلوم نیست چون خیلی روش حساس بودم متوجه شدم

عزیزم تو چند وقته ارتودنسیامو برداشتی ؟

بنظرت دندون به حالت قبل برنمی‌گرده ؟ آخه از چند نفر شنیدم دندوناشون مثل قبل شده 🥺

رتینر گذاشتم ولی یکم تغییر کرده 😭 اصلا غذا از گلوم پایین نمیره

نگران نباش باباااا واسه منم همین طوری شد حس میکردم جابه جا شده اما نشده 

قالب رو که بهت دادن بزاری رو دندونات متوجه میشی تغییر نکرده 

عزیزم تو چند وقته ارتودنسیامو برداشتی ؟بنظرت دندون به حالت قبل برنمی‌گرده ؟ آخه از چند نفر شنیدم دند ...

پارسال بر داشتم

به حالت قبل که بر نمیگرده چون فشار روی دندون وارد میکنه بعد بر داشتن یکم تعقیر میکنه 

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

نگران نباش باباااا واسه منم همین طوری شد حس میکردم جابه جا شده اما نشده قالب رو که بهت دادن بزاری رو ...

آخییییش

مرسی که گفتید واقعا حالم بهتر شد خیلی نگران بودم❤️❤️

اصلا باورم نمیشه دندونام انقدر مرتب شده باشم واسه همین همش نگرانم دوباره مثل قبل بشن 😂😂