2777
2789

😪😪دارم دیوونه میشم 

نزدیک سی تا ادمیم هرکس یه سازی میزنه 

حس تنهایی شدید دارم 

من دلم میخواد دائم در جنب‌و جوش‌باشم همش باید بشینم الکی به چرت و پرتاشون بخندم🥲🥲

اونم مسافرت توی گرم ترین شهر 

تفریحی هم میریم هرکس ساز خودشو میزنه 

یکی میگه گرون یکی یچیز دیگه 

غذا نمیزارن از بیرون بخریم میگن گرونه پول بدیم به رستورانا حالا می‌سوزم که پولدارترینای فامیلن😑😑

درحال ساخت ....:)

حال میده ک 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا با آدمای خسیس بهشتم حال نمیده

اخ گفتی 

آره واقعا 

هم خسیسا هم مرد رندا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره بخدا اختیار هیچیت با خودت نیس  . باید همش طبق میل جمع باشه اصلا خوش نمیگذره  ماهم یه بار یه هفته با فامیلا رفته بودیم یه رستوران نذاشتن بریم غذای درست حسابیم نخوردیم اصلا هم جای تفریحی نرفتیم فقط مارو تو بازار میچرخوندن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

هیچ وقت مسافرتای این مدلی نرفتم و نخواهم رفت 

اصلا درک نمیکنم چه لذتی داره آخه 

آدم تو خونه آشپزی میکنه مسافرتم بره باز آشپزی کنه؟

من فقط وقتایی که کمپ میزنیم آشپزی دوست دارم نه جاهای دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😂😂🤌🏻کلا مسافرتبا آشنا و فامیل و خانواده چیز خوبی نیست منم کل روزاشو دعوا کردم

منم دارم دعوا میکنم سه روز

الان دیگه ترجیح دادم فیلم و اینا ببینم 

هیچ وقت مسافرتای این مدلی نرفتم و نخواهم رفت اصلا درک نمیکنم چه لذتی داره آخه آدم تو خونه آشپزی میکن ...

اگر بدونی چقدر پولدارن😒 میگن کی پول میرثزه تو حلق رستوران رستوران چیه یکی که میگه کثیف رستوران 

همش جوجه و کباب درست میکنن میگن میدونیم چیه حداقل حالم داره بد میشه دیگه

منم دارم دعوا میکنم سه روزالان دیگه ترجیح دادم فیلم و اینا ببینم

آخه بدبختی اینجاس من برعکس شما آدم آرومی ام دلم نمیخاد دخالت کنم و همش سرم تو گوشیه این مشکله واسشون خب میگن بشینم با کسایی ک خیلی از خودم بزرگترن و فامیلن حرف بزنم خب من بشینم با داییم چ حرفی بزنم😂😂

منم دارم دعوا میکنم سه روزالان دیگه ترجیح دادم فیلم و اینا ببینم

چجوری آشپزی میکنین؟😐فقط تو رو خدا نگو رو پیکنیک🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اره بخدا اختیار هیچیت با خودت نیس . باید همش طبق میل جمع باشه اصلا خوش نمیگذره ماهم یه بار یه هفته ...

تازه اینا هیچی میانگین جمع همه بالاست😁 یعنی همه یا دهه نودین یا چهل و پنجاه من و یکی دوتا دیگه هستیم