2777
2789
در ضمن جهیزیه خودم رو کلا عوض کردم تکلیف اونا چی میشه

بی خیالش باید بشی ، دوستم با یه وکیل عاااالی که ازش ۲۰۰ تومن گرفته ، نتونست جهازشو کامل بگیره ، سیاهه و شاهد و .. هم داشتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خونه ویلایی دو طبقه داره با یه ماشین پژو و هفت تا هشت تا باغ

باغ هاش چقدر می ارزن؟؟؟ خونه و ماشین رو نمیشه ازش گرفت ولی باغ ها تو مزایده میرن و پولش بعد از کسر مالیات دولت تو حساب شما میاد

نه می توانم خود کشی کنم می خواهم طلاق بگیرم خسته شدم

بابا دختر ول کنم  یکی دیگه تو گناهو  عشق و حاله تو خودتو داری آلاخون والاخون میکنی. اصلا برو بهش بگو آقا من حرفمو پس گرفتم  تو هم نشنیده بگیر بزار طرف کارشو ادامه بده  اصلا به من چه ربطی داشت که بخوام بیام به تو بگم  همین کارارو میکنن که آدم مجبوره چشمشو رو حق و باطل ببنده 

اسمم نظر همسرمه
بابا دختر ول کنم یکی دیگه تو گناهو عشق و حاله تو خودتو داری آلاخون والاخون میکنی. اصلا برو بهش بگو ...

این کار رو کردم الان برگشته میگه باید تا آخر عمر حق دیدن خانواده است رو نداری اگه مراسم عروسی و...باشه هم حق نداری بری

این کار رو کردم الان برگشته میگه باید تا آخر عمر حق دیدن خانواده است رو نداری اگه مراسم عروسی و...با ...

چرت گفته  بزار یه مدت بگذره خودش درست میشه باهاش اصلا بحث نکن کاملن عادی زندگیتو بکن  ینی چی واسه خاطر یه انتر خانم زندگیتو خرما کنی بچه هاتو دور از جون آواره 

بشین سر زندگیت مردا همینن  حرصش گرفته که چرا تو موضو ع مهمی درباره ی خانوادش فهمیدی  به هیچ جات نباشه دختر  

اسمم نظر همسرمه
چرت گفته بزار یه مدت بگذره خودش درست میشه باهاش اصلا بحث نکن کاملن عادی زندگیتو بکن ینی چی واسه خا ...

مشکل من و همسرم هم از اول اینکه هر حرفی رو بزنه تا عمر داره عملی می‌کنه حرفش رو پس نمی گیرخ