2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس میتونی بگیری ازش ، اینکه سند داره عالیه ، کپی از همه سندها بگیر برای خودت و شماره ی همه کارتاشو ی ...

خودش میگه مهریه تو رو دادم یه واحد آپارتمان خریده هفت میلیارد از اول هم زده به اسم من و یه ماشین دنا از اول که خریده به اسم من هست میگه اونها مهریه تو هستند 

من تاپیکای قبلت نبودم واسه چی میخوای طلاق بگیری؟

دیگه خسته شدم از خودکشی هم می ترسم از اینکه به جای مردن ناقص بشم 

فکر هام رو کردم اگه بخوام قوی بشم باید از این زندان که برام درست کرده فرار کنم و چاره‌ای جز طلاق ندارم

خودش میگه مهریه تو رو دادم یه واحد آپارتمان خریده هفت میلیارد از اول هم زده به اسم من و یه ماشین دنا ...

بنظر من آدم قوی نیستی یا مهریه رو ببخش در ازای حق طلاق و حق حضانت فرزند یا با یه وکیل قوی برو جلو

استارتر زندگیتو خراب نکن به نظرم . یکم باید سیاست بیشتری بذاری . الان تاپیکاتو  دیدم . حیف بچه ها نیست . الان می‌دونی داری چیکار می‌کنی ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

می خوام مهریه ام رو از دارای هوایی که به اسم خودش هست می توانم بگیرم یا نه

دارایی هوایی چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه نگفتم چون خودم هم قبلاً مشکل سقط داشتم نمی تونی ثابت کنه که خودم سقط کردم

ثابت میشه کرد تا یه تایمی ، سر همون میگم اصلا بهش نگاه تو فکر سقطی ، ولی سقط کن ، وقتی خودت حالت خوب نیست چرا چهارتا بچه رو اسیر کنی

یه خونه ویلایی دو طبقه داره با یه ماشین پژو و هفت تا هشت تا باغ

اینها اگه سند دارند بله میتونی قولنامه نمیتونی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.