2777
2789
عنوان

پی پی موش پخته شده تو برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 112 پست
همه برنج پخته شده یاخام؟

همشو.ضربالمثل داریم که میگه یه فضله موش یه گونی پنجاه کیلویی برنج نجس میکنه.

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی برنج پختی ندیدی یه چیز سیاه داخلش انصافا؟شستیش ندیدیش یه حرفایی میزنید بقران فشارمون میره رو دو ...

خب سیاه نبود اصلا تو جوشیدن ی چیز کرم صورتی کمررنگ دیدم اهمیت ندادم فک کردم کفه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
چرا والا امروز بیشتر شستم

برنج پخته رو بریز پشت بوم کبوترا بخورن 

برنج خام رو چند بار پاک کن و فضله هاش رو جدا کن 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خب سیاه نبود اصلا تو جوشیدن ی چیز کرم صورتی کمررنگ دیدم اهمیت ندادم فک کردم کفه

کف؟کف سفته گلم.الانم خوردی بهش فکرنکن شده دیگه برنجتو دورباید بریزی البته اگه همش تو یه سطل بوده اگه نه فقط همین سطل بده کفتری مرغی چیزی بخوره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خب ضرره ک اگ بشورم؟

نمیدونم واقعا بهتر بپرسی از مراجعی چیزی یا بزن گوگل

معدموچکارکنم😭😭😭😭😭😭

اسیدخواهرررررر

خب میشه 500 دیگه عزیزم

کیلویی 50 تومن میشه. این برنج قاطی داره. من مازندرانی ام. قیمت برنج پارسال تازه چین هاشمی بوجاری شده بود 65 تومن. قبل عید رسید به 80 تومن. قیمت جدید رو نمیدونم. هنوز نخریدیم. ولی این یارویی که خرید میکنین داره جنس خوبی بهتون نمیده. ی شماره میدم زنگ بزن ببین ارسال داره به جاهای دیگه. جنس اصل و حسابی داره. جویبار هست آدرسش. 

09113122439 آقای زارعی. ما پنج ساله ازشون برنج می‌خریم. قیمت هاشون عالیه و کارش

کیلویی 50 تومن میشه. این برنج قاطی داره. من مازندرانی ام. قیمت برنج پارسال تازه چین هاشمی بوجاری شده ...

عزیزم گفتم ک ب ما 350تخفیف میده دلیل داره اونم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
😂😂😂والا دلم پاک میشه دلم میخواد چنگ بزنم توشکمم

اشکال نداره بهش فکرنکن