2777
2789
عنوان

اسمهای قرآنی که کمتر کسی میدونه

27621 بازدید | 355 پست

سلام

توی خیلی از تاپیک ها دیدم مامانای آینده دنبال اسم مذهبی و قرآنی برای فرشته هاشون هستند. ولی اسمهایی که پیشنهاد میشه یا قدیمی اند یا فراوانی زیاد دارن یا اصلا قرآنی نیستند. برای همین فکر کردم خوبه اسمهای زیبایی که توی قرآن دیده ام رو معرفی کنم

آمین

ایمان

عسل

نور

دانیا

ساحل

متین

میعاد

میثاق

جودی

دیار

حریر

جان

لیالی 

لیا

سلوی

ریحان

شان

صباح

نجوا

مروه

تقدیر

حیات

حافظ

سامر

هدیه

آنا

انشالله هر اسمی میذارید نامدار باشن

شما چه اسم قرآنی بلدید که کمیابه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اجازه دارم سوال بپرسم ؟

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیار اسم قرانیه؟چه عالیحامی چطور؟میدونم عربیه ولی ریشه قرآنی داره؟

بله دیار در قرآن هست

حامی ریشه عربی داره ولی در قرآن نداریم

حامیه داریم یعنی سوزان

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیار کوردیم هست😊

بععععله

اصلا خوبی این اسمها اینه هم توی قومیت هامون هستن هم غالبا بین المللی اند

یه همکلاس داشتم اسمش صائمه بود

اسمش خواهراش قانته 

حافظه

خاشعه

اسم های قرآنی بوده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
چه جالبمنم اسم های آلا ، تسنیم ، مرجان رو میدونم که در قرآن هستند

آ اینا یادم رفت بنویسم 

قشنگن