2777
2789
عنوان

اسمهای قرآنی که کمتر کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 27628 بازدید | 355 پست

به نظر شما چه اسمی به ایلیا میاد؟ پسر باشه و قرآنی. بچه دومم پسره،موندم چی بذارم. اولی هم ایلیاست. پسرم میگه اسم داداشمو کیان بذار، ولی من دو دلم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

سًلاله. نورا

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم پسر منم دیاره کلمه کردی به معنی وطن و سرزمینهولی چون توی قرآن هم هست تو ثبت احوال کلمه عربی ثبت ...

نامدار باشه 

بیسار زیباست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به نظر شما چه اسمی به ایلیا میاد؟ پسر باشه و قرآنی. بچه دومم پسره،موندم چی بذارم. اولی هم ایلیاست. پ ...

کیان خیلی قشنگه 

ارمیا قرآنی نیست ولی به ایلیا میاد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بنده هم نظرم رو گفتم که چرا همش عربی خوب سلیقه ای هست توی قرآن اسم های عبرانی و..هم البته هست

چند اسم مثال میزنین؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ممنون شما همیشع پست ها و تاپیکهای مفیدی میزتید🌹🌱چقدراسمها قشنگ بودناسم جدید و قشنگ با حرف. گ. م ...

عزیزی

گشتا

گلبرگ

اسم پسر منم دیاره کلمه کردی به معنی وطن و سرزمینهولی چون توی قرآن هم هست تو ثبت احوال کلمه عربی ثبت ...

عالی،خیلی اسم قشنگیه👌🏻💫

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
چه خوب مخصوصا جودی خیلی برام جالب بود فکر میکردم خارجیه

جودی توی لاتین هم داریم

ولی توی قرآن هم هست

جودی؟

اولین باره میشنوم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش