2777
2789

سلام دوستان، من چندروز پیش تحت عمل جراحی پانکچر قرار گرفتم. چون با بیهوشی بود هیچ دردی حس نکردم. کلا همش حدود بیست دقیقه طول کشید.تا بیهوش شدم و تخمکهام رو کشیدن و دوباره به هوش اومدم. فقط دوتا تخمک داشتم که هردوتاش جنین شد و کیفیت خوبی هم داشتن. کسانی بودن که بالای بیست تا تخمک داشتن اما هیچ جنینی براشون درست نشده بود. 

جنینها فریز شدن و پریود بعدی نه، پریود بعدش بهم گفتن برم که واسه انتقالش بررسیهای لازم رو انجام بدن. 

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

در مورد کارهایی که برای بالا بردن کیفیت تخمکام انجام دادم هم بهتون بگم. اول اینکه مکملهایی مثل فرتیل اید، اوابوست، کوالی‌فول، ویتامین د، کیوتن رو مصرف کردم. هرروز ناشتا سیاه دانه و عسل که مخلوطشو اماده میگرفتم خوردم، خودمون تو کار پرورش زنبور هستیم و هرروز ژل رویال رو که قبلا حتی با اصرارهای همسرم نمیخوردم حالا با میل و رغبت روزی حدود یک گرم میخوردم. هرروز ده دوازده تا بادوم خام میخوردم. انجیر و عسل هم میخوردم. هررررروز سبزیهایی مثل تره و پیازچه و جعفری و ... میخوردم. آش و حبوبات زیاد مصرف میکردم. شکر و روغنهای جامد رو هم تا حد زیادی کم یا حذف کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی ان شا الله ‌. من ای وی اف تعیین جنسیت کردم . دو بار پانکچر شدم بار اول پنج تا جنین شد بار ...

ممنون عزیزم. سلامت باشید. من چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه همین دوتا هم مث معجزه بود برام😄 آی وی اف شما موفقیت آمیز بود؟انتقال هم دادین؟ کی انجام دادین؟

ممنون عزیزم. سلامت باشید. من چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه همین دوتا هم مث معجزه بود برام😄 آی وی اف ...

بله  الان پسرم یک سال و نیمه . خدا رو شکر انتقال اول باردار شدم البته دو تا جنین پسر تشکیل شد و هر دو رو انتقال دادن ولی شش هفته یکیش افتاد . 

با مصرف این همه مکمل چرا تعداد تخمکات کم بوده؟ 

منم ذخیرم پایینه و رفتم دکتر روز دوم پریود بودم بدون مصرف هیچ مکمل و رسیدگی به خودم داروهای پانکچر رو برام شروع کرد و ۴تا تخمک داشتم و ۴تاش هم جنین شد 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
با مصرف این همه مکمل چرا تعداد تخمکات کم بوده؟ منم ذخیرم پایینه و رفتم دکتر روز دوم پریود بودم بدون ...

ماشالله به شما. چه عالی😍 من آخه خیلی کمه ذخیره ام. نزدیک به صفره!

ماشالله به شما. چه عالی😍 من آخه خیلی کمه ذخیره ام. نزدیک به صفره!

انشالله همین دوتا جنین برات میشه یه دوقلوی ناز 😍😍🙏🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
انشالله همین دوتا جنین برات میشه یه دوقلوی ناز 😍😍🙏🙏

ممنون عزیزم. ایشالا مادری قسمت شما هم بشه اگه تا بحال مادر نشدین. برام دعا کنین❤️

سلام عزیزم.

چه خوب شد تاپیک شما رو دیدم. من این ماه یه سرما خوردگی سختی خودم و همسرم داشتیم که مجبور شدیم کلی آنتی بیوتیک مصرف کنیم. به نظرت بذارم ماه بعد برم پانکچر 

کلی هم از همه این مکمل ها خوردم حدود یک ماهه که دارم میخورم.