2777
2789
عنوان

اگه با کسی آشنا بشین که

135 بازدید | 28 پست

هرچیزی که میخواید و داره همون چیزی باشه که همیشه می‌خواستید اما نسبت بهش دودل باشین و یه جورایی انگار میل و کششی بهش نداشته باشین چیکار میکنین؟

و اختلاف سنی ۱۲ سالم باهاش داشته باشید

به دلم نشینه رد میکنم.ندای درون من همیشه درست میگه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پذیرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ادامه نمیدم چون حس خوبی نمیگیرم

ببین حس بدی بهش ندارم ولی یه جورایی این شکلیه که دلم نمیخواد حتی به خونوادم معرفیش کنم

کلا دلم باهاش نیست و چون اولین تجربمه نمیدونم از ترسه یا نه 

اگه ازش بدت نمیاد علاقه بوجود میاد توزندگی ببین معیاراتو داره یانه

فعلا همه معیارامو داره

بجز ظاهر که البته اونم بد نیست فقط تایپ من نیست و زیادم ظاهر واسم مهم نیس

ببین حس بدی بهش ندارم ولی یه جورایی این شکلیه که دلم نمیخواد حتی به خونوادم معرفیش کنمکلا دلم باهاش ...

ببین شاید بگی که بهم حسودی میکنه مثلا ولی من کسی ام که یکی به دلم نشسته مطمئنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست چون اون حس امنیته برام نیست 

یک عدد دانشجوی مهندسی 🥰✨
ببین شاید بگی که بهم حسودی میکنه مثلا ولی من کسی ام که یکی به دلم نشسته مطمئنم یه کاسه ای زیر نیم کا ...

نه متوجه میشم منظورتو منم این ترسا رو دارم که نکنه همش خودشو خوب جلوه میده