2777
2789
عنوان

ویژگی مردهای تیرماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 168 پست
عزیزم من شوهرم تیر ماهیه..خیلی مرد خوب و گرمیه...دست دلبازه...مهربون و خانواده دوسته...اصلا هم بچه ن ...

چه خوب . بنظرت ویژگی های منفیش چیه؟ من حس میکنم این خیلی لجبازه البته گردن نمیگیره میگه نیستم و خودش ویژگی منفیشو میگه کمالگرا بودنشه

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
والا همینو بگو😐😂

😂😂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد ندارم 

اما‌ همسرم تیرماهی هستند

مهربون، دست و دلباز، خونگرم، کمی تا قسمتی مامانی، باهوش، شوخ، ایده آل گرا، کمی درونگرا

صبور صبور صبور ولی اگر عصبانیش‌ کردی دنبال لوته موشم باید باشی 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من هم پدرشوهرم هم پدرم تیر ماهی هستن برادرشوهرام هم همینطور البته خودمم تیرماهی هستمخواهرم میگه تو ه ...

عه چقد خوب که این همه تیرماهی یکجا پیدا کردم 

بنظرت ویژگی منفیی که بین تیرماهیا مشترکه چیه؟ بچه ننه هستن مرداشون؟ 🤦🏻‍♀️

خداروشکر بنظرت ویژگی بدشون چیه

من یه خانوم تیرماهی هستم 

مردهای تیر ماهی اصلا خوب نیستن یعنی من ندیدم خپب باشن 

عصبی هستن 

قابل اعتماد نیستن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اعتقاد ندارم اما‌ همسرم تیرماهی هستندمهربون، دست و دلباز، خونگرم، کمی تا قسمتی مامانی، باهوش، شوخ، ا ...

اتفاقا این پسره هم همینجوری خودشو تعریف کرد 

گفت خیلی اروم و صبور و منطقیم و ویژگی بدم کمالگرا بودنه 

اون تا قسمتی مامانی یعنی همش به حرف مامانشه؟ بخاطر مامانش جلو خانومش وایمیسته؟ 

بعد اینکه چون خونگرمه با همه بگو بخند داره؟ من دوس ندارم با بقیه دخترام عین من باشه😂😂

یک کلمه خلاصه میشن« فاجعه »

شوخی نکن 🤔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همسرم خواهرم شوهر خواهر شوهرم تیرماهی هستن 😁😁😁😁

اوه چقد تیرماهی یکجا 

بنظرت ویژگی منفی مشترک بینشون چیه

شوخی نکن 🤔

اصلا حوب نیستن اکسم تیر ماهی بود خیلی دروغگو آبزیرکاه و دختر باز ماهر اصلا یه وضعی 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)