2777
2789
عنوان

ویژگی مردهای تیرماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 168 پست
فقط میتونم بگم به علت تولد در اوج گرما باید خون گرم و عصبی باشن

من هنوز شناختی ازش ندارم ولی میگه منطقیم و خیلی اروم🤷🏻‍♀️🫤

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
دختراشون که خوبن

ویژگی های بدشون چیاس؟

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسته که خیلی مامانین؟ 😐🤦🏻‍♀️

اره شوهر من تیرماهیه

خیلیم درون گراست چیزی نمیگه برو نمیده درکنارش ارومه ولی عصبانی شه میشه اتشفشان😑

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
یا علیییی برم کنسلش کنم از الان 😐😂

انقدم من مسخرش میکنم که نگو اما گوشش بدهکار نیست🤦😂

خیلیی ثروتمنده طوری که کانادا خونه داره اما لباسای پاره میپوشه یه ماشین ۴۰۵ هم داره که هر روز تیکه هاش داره میریزه اینطوری اگه ببینیش فکر میکنی خیلی بدبخته اما....

اره شوهر من تیرماهیهخیلیم درون گراست چیزی نمیگه برو نمیده درکنارش ارومه ولی عصبانی شه میشه اتشفشان😑

وای شوهرت مامانیه؟ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اینم میگه من خیلی درونگرا و آرومم و منطقی هستم 

من هنوز شناخت کافی و کاملی ندارم ازش

از من بهت نصیحت اگه از اون مدل دخترایی هستی که دوست داری پارتنرت فقط تو یه سری موارد باهات متفاوت تر از باقی اطرافیان باشه دور اینا تیر ماهیا رو خط بکش

پسرای تیر ماهی کلا شوخن بازیگوش و بگو بخنده دارن

مثلا اونجور نیست یه رو برای بقیه داشته باشه عادی و بعد بیاد مثل ی پسر خوب خوش خلقی و خوشی و خنده ش با تو باشه کلا ۲۴ ساعت شبانه روز هر کی باشه میشینه باهاش خوش و بش بگو بخند می‌کنه و بنظر کمی تا قسمتی حرص دربیاره 😁😐

باهوشم هستن

بلند پروازم هستن

کنارش اکثرا اهل خوشی و...

خلاصه من با ذکر مثال برات گفتم دیگه 👐🏻🌹

تو فامیل  و اطرافیان زیاد مورد آقا تیر ماهی بود ۹۷٪موارد بالا رو هم داشتن

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

انقدم من مسخرش میکنم که نگو اما گوشش بدهکار نیست🤦😂خیلیی ثروتمنده طوری که کانادا خونه داره اما لباس ...

داره پولاشو جمع میکنه برا کی بزاره اخه . فردا بمیره همش میمونه برا وراثش یه شمع هم سر قبرش روشن نمیکنن😂

حقيقتش منم اعتقاد ندارم فقط دیدم تنور داغه منم چسبوندم

مرسی عزیزم🥲😂

لجباز خسیس

لجباز حس میکنم هست ولی گردن نمیگیره . خسیس رو نمیدونم خداکنه نباشه 

اما گفت کمالگرا هم هست🤦🏻‍♀️

از من بهت نصیحت اگه از اون مدل دخترایی هستی که دوست داری پارتنرت فقط تو یه سری موارد باهات متفاوت تر ...

یا علیییی 

دقیقا من رو همین حساسم خوشم نمیاد بامنم مثل بقیه باشه 

خودش میگه من خیلی اروم و کمالگرام و صبور هم هستم و زود عصبی نمیشم 

بنظرت ممکنه با بقیه دخترام مثل من باشه اره؟ 🫤😂 بدبخت میشم که