2777
2789
عنوان

احترام گذاشتن شوهرتون به خانوادش

198 بازدید | 13 پست

خانما من شوهرم نسبت به پدر و مادرش خیلی تند و عصبی رفتار میکنه! البته بگم اوناهم خیلی از نظر روحی اذیتش میکنن که از توی حرفای شوهرم متوجه میشم این مشکل از بچگی اش هست که همش میزدن تو سرش، اونا با بقیه مقایسه میکردن، هر کاری بوده بهش میگفتن انجام بده و آخردست ب جای تشکر،غر میزدن ک بلد نیستی و.....شوهر منم ی آدم مغروری هست وقتی اینطور میگن بهش خیلی بهش برمیخوره

برای اینکه طولانی نشه ،ادامه اش را پایین میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه ک خیلی باهاش حرف میزنم میگم آروم و بااحترام حرف بزن، حداقل بخاطر بچه خودمون ک یاد میگیره ولی انگار دست خودش نیست.....خیلی دوستشون داره و خیلی غصه شون رو میخوره ولی اونا بااخلاق و رفتار هاشون گند میزنن....

البته یبار پنهونی از زبون شوهرم شنیدم ک ب مادرش میگفت شما فقط بلدین جلو عروس ها و داماد هاتون، خودتون را خوب نشون بدید وگرنه....

شوهر منم همینه ...به نظرم ریشه در کودکی داره و تمام عقده های کودکیشون هست

اره خدایی یه گیرهای الکی میدن

مثلا دو سه ماه تمام اعصابمون رو خرد کردن ک چرا زنت بینی اش رو عمل کرده!!!!!!!!! من ک نرفتم ولی شوهرمم چون خیلی تیکه مینداختن بهش و بی محلی میکردن اونم نمی‌رفت خونشون.....تااینکه بعد از سه ماه ،روز عید ب شوهرم گفتم پاشو باهم بریم ،گفتم بخاطر تو دارم میام فقط بخاطر اینکه این حجم از فشار عصبی از روت برداشته بشه و....

و خیلی گیرهای اضافی دیگه🤐🤐🤑

مرسی ...بالاخره هفته ای بکبار ک میریم ولی خب من حس گناه میکنم بهشم گفتم دوست ندارم جلوی من اینطوری ب ...

منک انقد خونوادش خوبن از خانواده خودم صدپله بهترن و بیشتر دوسشون دارم چقدر احترام همدیگرو داریم ماهی یبار دوماهی یبار ی روز میمونم برمی‌گردم