2777
2789
عنوان

بچه ها برای ازدواج کدوم بهتره

625 بازدید | 74 پست

پسری پولدار روشن فکر با خانواده ولی قدش ازمن کوتاه تره قیافشم معمولیه و شنیدم قبلن رابطه جنسی داشته و ۳۰ سالشه بسیار زن دوست کع برا زنشون خرج میکنه و اهل مسافرت خوش اخلاق و خیلی کاری و اهل شهر خودم هست و فامیل (خانوادم میگن ازدواج کن اون مجرد بوده رابطه داشته دیگ اشکال نداره و فلان رابطشم از طریق یه فرد مورد اطمینان فهمیدم)شغل ازاد

مورد دوم پسری با وضع مالی متوسط چهره معمولی قدشم بلندتره ازم خانواده خوب تحصیلکرده و شغل دولتی

دوسم داره و دوسش دارم بسیار چشم پاک و با شخصیت و با فرهنگ و مسئولیت پذیر و کاری  و هم سنیم ۲۵سالمونه.یه شهر دیگن هردو خونه ماشین دارن (خانواده میگن وضع مالی اولی خیلی بهتره و تو رفاه هستم )

در واقع وضعیت مالی این وسط بیشتر مورد بحثه برای خانوادم و برای خودم دومی رو بیشتر دوسدارم نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چون رابطه داشته روشن فکره؟ 😐

واقعا نمیدونم چی بگم

قطعا دومی بدون شک

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

راستش من بودم دومی رو انتخاب میکردم حداقل اگه نمیدونستم اولی  با کسی بوده میتونستم تحمل کنم ولی اینجوری اصلا نمیتونم اینکارشو از سرم بیرونش کنم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دومي ب اخلاق و خانواده خيلي بيشتر دقت كن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

دومی فقط درامد ماهی ۲۰ تومن داره

اولی درامدش واقن زیاده سه تا خونه ، باغ، مغازه

خانوادم میگن همه ی پسرا رابطه دارن

و راستش خودمم دو دل شدم میگم نکنه حسرت بخورم بگم درامد شوهرم چقد کمه و ..