2777
2789
عنوان

صبحانه چی بخورم

195 بازدید | 18 پست

نوزاد یک ماهه دارم که کل بدنش دون دون قرمز زده 

دکتر گفته به یه چیزی حساسیت داره 

باید دو هفته رژیم سخت بگیرم و اینا رو نخورم 

تمام لبنیات . تمام مغزیجات . عسل . سویا . ماهی . گوشت گوساله . تخم مرغ . کنجد 

حالا صبحانه چی بخورم ؟ 

نهار و شام رو چیکار کنم ؟ خسته شدم از برنج و مرغ ...

مربا 

حلیم

عدسی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چی بخوری اگه اینارو نخوری؟! 

یه سوال چرا وقتی اینجوری مشکل پیش میاد شیر خشک نمیدین؟؟هم خودت اذیت میشی از بین میری هم بچه بیچاره 

نمی‌دونم چرا به شیرخشک مقاومت نشون میدن بعضی مادرا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حبوبات هم نوزادم کولیک داره . خیلی اذیت میشه

خو دیگه نون خالی کیک وبیسکوییت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس چی بخوری اگه اینارو نخوری؟! یه سوال چرا وقتی اینجوری مشکل پیش میاد شیر خشک نمیدین؟؟هم خودت اذیت م ...

شیر خشک هم کمکی گفته HA بدم 

اخه شیرخشک هر بار می خوره کولیکش بیشتر میشه 

منم روزی یکی دو بار بیشتر نمی دم 

نون آرد داره کیک و بیسکوییت هم شیر و آرد دارن 🤐🤐 موندم شیر خشک تو‌این‌موارد چرا استفاده نمیکنن

نه کیک وبیسکوییت های هستن آرد وسبوس نداره جاری ام واسه بچه اش می‌خرید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شیر خشک هم کمکی گفته HA بدم اخه شیرخشک هر بار می خوره کولیکش بیشتر میشه منم روزی یکی دو بار بیشتر نم ...

کوایک رو همه ی نوزادا دارن تا دوسه ماهگی خوب میشه 

ولی حتما بهش فکر کن 

آدم نابود میشه هیچی نخوره تازه بچه هم شیر بده بعد اون شیر واقعا هیچ سودی برای بچه هم نداره وقتی نتونی چیزای مفید بخوری و با آب خودتو سیر نگه داری

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰