2777
2789
من دیپلمم انسانیه ..با سوابق میخاستم برم مهندسی کامپیوتر نمیدونم حالا میشه یا ن:»

نمیدونم والا آزاد میتونی بری دولتی که فک نکنم چون تعداد کمی رو قبول میکنن ولی آزاد باید کنکور بدی دیگ بسته به اینکه چند نفر رو قبول میکنن آزاد هم اگز تهرانی یا مرکز برو یا جنوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من فنی حرفه ای بودم رشته کامپیوتر الانم دانشگاه دولتیم برای فنی حرفه ای ولی بچه های ریاضی هم کنکو ...

البته تا جاییکه میدونم اونی که بچه های فنی و حرفه ای میخونن مهندسی نیست ولی خودشون بهش میگن مهندسی. البته میتونی دیپلم فنی حرفه ای بگیریو کنکور ریاضی بدی و مهندسی قبول بشی.

سرکلاس ارشد مهندسی کامپیوتر معمولا این رشته ها عادی:

لیسانس:

آمار 

ریاضی

علوم کامپیوتر

صنایع

ولی یادت باشه علوم کامپیوتر  و مهندسی کامپیوتر دروس ریاضی خیلی زیاد داره و معمولا کسی که انسانی خونده ریاضی ضعیف

بیشتر تحقیق کن بعد تصمیم بگیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دقیقا عزیز دلم

یدفه ی آقایی بهم معرفی شد برای ازدواج گفت مهندسی الکترونیک خوندم.یجلسه صحبت کردیم دیدم اصلا به صحبتاش نمیاد مهندسی خونده باشه.اون فکر و برنامه ریزی مهندسی رو هم نداشت.نه که برتری ببینما ولی معمولا مهندسی خودن اونم تو ی دانشگاه خوب روی فکر و شخصیتت اثر میزاره و تغییراتی ایجاد میکنه.اخرش پرسیدم کجا خوندی حتما خیلی درس خون بودی که برق قبول شدی.تاپ های ریاضی میرن برق.گفت نه من از هنرستان الکترونیک خوندم  البته ما به دلایل دیگه بهم نمیخوردیم و صحبتمون تمام شد همون جلسه.

البته تا جاییکه میدونم اونی که بچه های فنی و حرفه ای میخونن مهندسی نیست ولی خودشون بهش میگن مهندسی. ...

نه عزیزن اتفاقا الان ما کلی بچه های ریاضی داریم توی دانشگاه ،دانشگاه شریعتی و ولیعصر کلی از بچه های رشته ریاضی اومدن نصف به نصف هستیم تقریبا 

کسی ک رشته ریاضی هستش 2 تا کنکور میده یکی برای دانشگاه های دولتی تاپ و یکی کنکور فنی حرفه ای که ما هستیم حالا اگر نتونست و قبول نشد میره آزاد 

بخاطر همین توی دانشگاه ما فنس حرفه ای ها رشته ریاضی هست چون قبول شدن 

یعنی چی مهندسی نیست بهش میگن مهندسی ؟ 😂😂😂

کلا یه رشته هست به اسم مهندسی کامپیوتر که توی دانشگاه های آزاد افتضاح ،فنی یکم بهتر و دولتی هایی مثل تهران و شریف خیلی بهتر کار میکنن از لحاظ درسی 

دروس سر فصل ها هم همه جا یکسانه هم آزاد هم فنی و هم دانشگاه های عالی رتبه

یدفه ی آقایی بهم معرفی شد برای ازدواج گفت مهندسی الکترونیک خوندم.یجلسه صحبت کردیم دیدم اصلا به صحبتا ...

خب شما باید دنبال شوهر از دانشگاه شریف باشی چون دانشگاه آزاد هم ک هم بچه های فنی میرن و هم رشته های نظری از لحاظ سوادی پایین ترن و خب به احتمال زیاد طرفی که به شما معرفی شده بوده درساش رو خوب پاس نکرده 😁