2777
2789
عنوان

خانومهای نی نی سایتی ی لحظه میاین

237 بازدید | 21 پست

سلام...

بچه ها ی سوال

شده تا حالا بدون دلیل احساس کنین دلتون گرفته و هیچ چیز خوشحالتون نمیکنه؟

من چندوقته اینجوری شدم..یعنی هیچ مشکل جدیدی ندارم الحمدالله نه خودم ونه همسرم 

هیچ چیزی تو زندگیم تغییر نکرده ولی چندوقته احساس میکنم دیگه اون دختر سابق نیستم اون اخساس خوشی قبلو ندارم ی ماهیه اینطورم بی حوصلم کسلم مخصوصا پاییز که اومد بدتر شد..شما هم همچین چیزی رو تجربه کردین؟

احساس میکنم به همه چیز بی احساس شدم کرخت شدم ..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نزدیک پریود نیستی؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره خیلی اتفاق افتاده

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

اره من الان اینقد دلم گرفته که نگوووووو تازه زندگیم خوب همه سالم هم خودم هم شوهرم...شوهرم اینقد دوستم داره همش حواسش بهم هست..خوشحاله نی نی داریم...اما من همش ناشکرم امروز شکمم ورم داره از چاقی ناراحتم اعصابم ریخته بهم اخه جرااااا😢میخام لاغر باشم ۷۰ کیلو شدم😢

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

آدمای دور و برتو عوض کن

ببین قبلا چی خوشحالت میکرد، انجامش بده

غذاهای سرد و افسرده کننده مثل عدس، الویه، سالاد ماکارونی نخور، نور آفتاب استفاده کن

و مهم تر از همه ورزش کن

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

سنتو نمیدونم ولی من تو بحران 30 سالگی احوالاتم اینطوری بود .یه دلیلشم فصل پاییزه...گذراست.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

نمیدونم چرا از بارداری نمیتونم لذت ببرم😢

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

اره بابا. ملت نصفشونم افسرده هستن. نه تفریحی نه پولی نه بدن سالمی. ادم همین که مسئولینو تو اخبار می بینه افسرده میشه. کشورهای پیشرفته مسئول دارن ما هم دزد و ادم فاسد داریم. گند زدن به مملکت 

آدمای دور و برتو عوض کن ببین قبلا چی خوشحالت میکرد، انجامش بده غذاهای سرد و افسرده کننده مثل ...

ادمای دور وبرمو دوس دارم..راستش تنهام اینجا تو شهر غربتم همسرمم کارش یجوریه چندین روز خونه نیست چندین روز هست دوساله اینجام..قبلا ی همسایه داشتم مثل خواهرم بود دو سه ماهه رفته😭😭

اره من الان اینقد دلم گرفته که نگوووووو تازه زندگیم خوب همه سالم هم خودم هم شوهرم...شوهرم اینقد دوست ...

پیاده روی کن کربوهیدرات‌ نخور راحت کم میکنی 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
سنتو نمیدونم ولی من تو بحران 30 سالگی احوالاتم اینطوری بود .یه دلیلشم فصل پاییزه...گذراست.

۲۶ سالمه عزیزکم

چیکارا کردی که خوب شدی؟

من با گریه اروم میشم کمی گریه کنم حالم بهتر میشه خرید تو حالم اصلا معجزه میکنه😁

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖