2777
2789
عنوان

زگیل یا پاپیلوماتوز😮‍💨

216 بازدید | 4 پست

سلام چون خودم به شدت درگیر این مسئله بودم و بحران سختی و پشت سر گذاشتم اومدم تجربم رو باهاتون به اشتراک بزارم شاید کسی از نگرانی در بیاد

من اول با خارش شدید و حالت سوزن سوزن شدن در قسمت دهانه واژن نگران شدم بعد که چک کردم دو تا دونه رشته ای مانند و رنگ بدنم دیدم که با لمس درد میگرفت بعد از گذشت یک هفته سمت دیگه نزدیک همون دونه ها تعداد بیشتری در اومد و رشد کرد از،شدت استرس هر روز دکتر بودم و احتمال کمی میدادن که زگیل باشن ولی قطعی ام نمیگفتن نیست،و امکان ازمایش هم برام مهیا نبود،تا اینکه پیش یک ماما با تجربه رفتم و گفت که اینا پاپیلوماتوز هستش که به علت التهاب واژن (من چون لابیا پلاستی انجام دادم ایجاد شدن چون با آسیب فیزیکی ام بوجود میان)ایجاد شدن و خیلی ام ممکنه زیاد بشن شکلشون رشته های جدا ولی نزدیک به هم هستش که اگه با نور گوشی یا چراغ قوه بهشون نگاه کنید یه سر براق دارن و خیلی حالت شل و نرم دارن و رگه های خونی خیلی ظریفی توشون هست و با خارش و سوزش همراهه و راه درمان نداره و اگه زائده ها خوشایند نیس براتون با لیزر رفع میشن 🙂

از علت های ایجاد شدنش میتونه التهاب ، آسیب فیزیکی،دستمال کاغذی نامرغوب و دستمال و دئودرانت و ژل ها و موادی که عطری و بودار هستند میتونه باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.