2777
2789
عنوان

باورم نمیشه باردارم 🥹🥹🥹🥹صدای قلبش دو تا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 88 پست
قربونت اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟به من گفت دوشنبه این هفته بیا بعد دیروز به منشی پیام دادم گفتم ...

من ۱۱ مرداد بود منم گفت ۲۵بیا اما اون روز مطب نیست خودش باید ۲۶م برم.

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگه من بودم الان داشتم از شدت ناراحتی میزدم تو سر خودم گریه میکردم دنبال سقط بودم خدا برات حفظشو ...

واقعا همینطوره یکی ذق میکنه یکی غمگین میشه بسته ب خواست و شرایط زندگی داره ولی من بچ اول و سقط کردم خیلی اشتباه کردم خیلی پشیمونم الان وقتی مطب دکتر میبینم چطور واسه بچه دار شدن ب هر دری میزنن تخمک اهدایی و رحم اجاره ای ...میگم خدایا ناشکری کردم نادان بودم ت  ببخش😊والله😉

واقعا همینطوره یکی ذق میکنه یکی غمگین میشه بسته ب خواست و شرایط زندگی داره ولی من بچ اول و سقط کردم ...

منم بچه اول و سقط کردم اصلااا پشیمون نشدم هیچوقت چون در بدترین شرایط بودم چون بدنیا میومد بدبختی نصیبش میشد گاهی سقط لطف به اون بچه ست البته من چهار هفته بودم و هنوز قلبش هم تشکیل نشده بود 

منم یه دختر ۲ونیم ساله دارم میخوام سال دیگه باردار بشم خیلی دوست دارم ۲ قلو باشه

جدی میگی؟؟وایی سختت نیست دوباره مراحل نوزادی طی کنی من دارم دیوونه میشم دو قلو هم خواهرم داشت من میرفتم کمکش دیگه دیدم چه مصیبتی داره ۲ قلویی فقط از دور قشنگه

جدی میگی؟؟وایی سختت نیست دوباره مراحل نوزادی طی کنی من دارم دیوونه میشم دو قلو هم خواهرم داشت من میر ...

آخه مامانم طبقه پائین ماعه خداروشکر شوهرم هم خیلی کمک میکنه تصمیم داریم بعد زایمان دوم ابدومینوپلاستی کنم

گفتم یهویی ۲ تا باشه بهتره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕