2777
2789
عنوان

باورم نمیشه باردارم 🥹🥹🥹🥹صدای قلبش دو تا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 88 پست
منم ذوق دارم بدونم جنسیت شون چیه

دلم خواست پسر باشه😁😍 ایشالله پسر باشه برای جفتمون البته هر چی خودت دوستداری همون بشه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه فهمیدم فقط ضربان قلب رو شنیدم ان تی هم باید برم تو هفته آینده

ان تی جنسیت میگه ؟ زوده که من بارداری اولم قلبش تشکیل نشد بارداری دومم صدای قلبشو شنیدم از ذوقم خیلی جلوی خودمو می گیرم به کسی نگم ولی دلم میخواد بگم😃😃😍😬

عزیزم من تازه فهمیدم فقط ضربان قلب رو شنیدم ان تی هم باید برم تو هفته آینده

هفته اینده دیره ان تی فقط تا ۱۳ هفته و ۶ روز وقت داری

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

من باید ۲۸ ام ماه قبل پریود میشدم همون روز ی لک خیلی کوچیک دیدم فرداشم همینطور دیگ هیجی ندیدم و تاوالانم پریود نشدم...دوتا بیبی چک زدم‌جفتش منفی بود 

عفونت شدییییید هم دارم (ماه قبل تو مسافرت عفونت گرفتم  )

بنظرتون چند درصد احتمال داره باردار باشم؟

دکترم واسه دهم وقت داده...

آخه خب نمیدونستم باردارم خیلی شل گرفته بودم😂🤣حتی پریودیم هم عقب افتاده بود اصلا اهمیت ندادم چون قب ...

خدارو شکر بهتر دیگه استرس نداری من الان سه هفته س دارم تو استرس می‌سوزم انقد لاغر شدم رنگم پریده اصلا یه وضعی

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
بسلامتی منم ای یو ای کردم.خداروشکر که مثبت شده

قربونت اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

به من گفت دوشنبه این هفته بیا بعد دیروز به منشی پیام دادم گفتم تعطیله گف بزار شنبه بعدی بیا دیرتر بیای بهتره