2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 162889 بازدید | 880 پست

ممنونم از مطالبی که گذاشتید .شما واقعأ قلب مهربون وخیر خواهی داری،درود بهت🌹🌹🤗انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

ممنونم از مطالبی که گذاشتید .شما واقعأ قلب مهربون وخیر خواهی داری،درود بهت🌹🌹🤗انشاالله هرچی از خدا ...

مممنونم، لطف دارین🙏

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم معلم درس شما آموزش مجازی نداره؟ سایت یا کانالی هست که درس کاروفناوری یا دروس هنرستان رو آموزش داده باشه؟ چه برای دانش آموزان چه کسانی که میخوان معلم این دروس یا هنرآموز بشن

سلام خانم معلم درس شما آموزش مجازی نداره؟ سایت یا کانالی هست که درس کاروفناوری یا دروس هنرستان رو آم ...

سلام عزیزم،،، توی تلگرام یا گوگل سرچ کنید کلیپ های تدریس معلما هست

سلام استارتر عزیز تبریک میگم .شما کتاب اسناد و قوانین بالادستی و کتاب‌هایی که درمورد قانون و مقررات اداری و ... یا قانون اساسی رو چطور خوندید سند تحول بنیادین 

سلام استارتر عزیز تبریک میگم .شما کتاب اسناد و قوانین بالادستی و کتاب‌هایی که درمورد قانون و مقررات ...

سلام گلم، همشو روزنامه ای خوندم و نکات مهم هایلایت کردم، فرداش مرور کردم و تست زدم، نزدیک آزمون هم مرور کردم

سلام عزیزم من تو بیمارستان کارمیکنم و الان با ترس ازاینده میخوام تمرکز کنم رو دبیری و از بیمارستان بیام بیرون 

منابع عمومی و اختصاصی و تخصصی رو ازکجا تهیه کنم؟ و خلاصه ها مفیدن؟

سلام وقتتون بخیرشما که دبیری کار و فناوری قبول شدین برای پودمان دانشگاه فرهنگیان ثبتنام کردین یا شهی ...

سلام ممنون

شهیدرجایی

سلام عزیزم من تو بیمارستان کارمیکنم و الان با ترس ازاینده میخوام تمرکز کنم رو دبیری و از بیمارستان ب ...

سلام گلم

تو صفحه اول تاپیک آدرس چندتا کانال و گروه گذاشتم، داخل اونا اسم کتابارا سرچ کن و دانلود کن، از بازارکتابای دست دوم هم میتونی کتابارا تهیه کنی.

خلاصه ها همه مطالبو پوشش نمیده، اگر میتونی تایم بذاری اصل منابعو بخون اگرنه خلاصه هارا چند دور بخون