سلام. من آزمون دبیری کاروفناوری قبول شدم و دفعه اولم بود که آزمون دادم و کاملا بی تجربه بودم .قصدم ازین تاپیک کمک به دوستانیه که مثل اون موقع خودم سر درگم هستن و خیلی میپرسن از کجا شروع کنیم و روند آزمون چجوریه؟ برای شرکت تو آزمون مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین و توی دفترچه گفته شرط سنی چجوریه و با توجه به رشتتون چه دبیری یا آموزگاری میتونین شرکت کنید.(هنرآموز یعنی دبیرهنرستان و دبیرهم شامل متوسطه اول و دوم میشه) معمولا برای رشته های دبیری وهنرآموز ظرفیت ها خیلی کمه درحد یک نفر یا ۳_۴نفر! پس رقابت خیلی شدیده و حسابی باید درس بخونید.درضمن اکثر کسایی که شرکت میکنن بچه دارن و باوجود زندگی متاهلی خیلی درس میخونن و قبول میشن. من روزی که برای مصاحبه رفته بودم از بین رقیبام که(آزمون کتبی قبول شده بودن)دیدم حتی کسایی بودن که ۳ و۴ بچه داشتن! پس بدونید که رقبا چقدر سرسخت هستن. ابتدای کار بگم که شما اول دفترچه آزمون استخدامی پارسال۱۴۰۲ دانلود کنید و مطالعه کنید تا بدونید چه رشته ای میتونید شرکت کنید و منابع آزمونش چیاست. البته احتمال داره منابع امسال کمی تغییر کنه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانم معلم درس شما آموزش مجازی نداره؟ سایت یا کانالی هست که درس کاروفناوری یا دروس هنرستان رو آموزش داده باشه؟ چه برای دانش آموزان چه کسانی که میخوان معلم این دروس یا هنرآموز بشن
سلام استارتر عزیز تبریک میگم .شما کتاب اسناد و قوانین بالادستی و کتابهایی که درمورد قانون و مقررات اداری و ... یا قانون اساسی رو چطور خوندید سند تحول بنیادین