66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 عنوان دارم چاق میشم کمک 336 بازدید | 27 پست دوستان از زمانی ک برای باردلری اقدام کردم ک حدود ۳ ماه میشه دارم ب طور مرتب ماهی نیم الی ۱ کیلو چاق میشم عادیه؟ اگر عادی نیست چیکار کنم خدایا شکرت 1396/07/15 | 17:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 خوب زیادنخور اتفاقا چاقی باعث میشه دیرترباردارشی خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 خب عزیز دلم کمتر بخور،چاقی ربطی به اقدام نداره خوراکم مثل قبل هست زیاد نمیخورم خدایا شکرت
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 7004 کاش منم چاق بشم چربیهاتون روپذیرا هستم😃 ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 سلام درسمو یکمش مونده خطاب به دوستانم من شکم دارم دارم چتق میشم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آیابنده،وکیلم؟ عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 4116 ماهی ۱کیلو خوبه کههفته ای بیشتر از نیمکیلو خطرناکه حسن😁 یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 بیا گروه لاغری من وزنم زیاد نیست ولی دوست ندارم چاق بشم . من ۵۵ کیلو هستم خدایا شکرت
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 وزنم زیاد نیست ولی دوست ندارم چاق بشم . من ۵۵ کیلو هستم من 54 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
انااااااااار عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 541 وزنم زیاد نیست ولی دوست ندارم چاق بشم . من ۵۵ کیلو هستم خب رعایت کن گلم 😚
آترین_کوچولو1 عضویت: 1391/10/17 تعداد پست: 26876 سلام درسمو یکمش مونده خطاب به دوستانم من شکم دارم دارم چتق میشم یه چیزی اینجا گفتی دیگه موندی توش،
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 خب رعایت کن گلم چجور رعایت کنم صبحانه و ناهار شب فقط میوه میخورم میان وعده اکثرا میوه میخورم خدایا شکرت