2777
2789
عنوان

دختر عمم زن دوم شده😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4585 بازدید | 134 پست
ادم متاهل نمیتونه دیگه عاشق بشه؟ نمیتونه انتخاب دیگه ای داشته باشه؟؟

فکرشو کن شوهرت، بگه من دوباره عاشق شدم

مگه کشکه مگه الکیه، اصلا نمیتونم قبول کنم هیییچ وقت، شوهرم بگه عاشق شدم و میخوام سرت هوو بیارم، اگه کل مال و اموالشم ب نامم کنه نمیتونم قبول کنم 

اونی ک با وجود شریک زندگی، عاشق میشه، پس بعد از اونم عاشق میشه 

متاسفم برا اون زن ک زندگی یه زن دیگه رو خراب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قایمکی ارهاین تو ملا عام عروسیم گرفته

خب دایی همسر منم اولش عقد کرد رفت ماه عسل مراسمم گرفت....زن بزرگم هیچ کاری نتونست بکنه اخر سر بعد ۳ سال با دو تا بچه طلاق گرفت

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
قاضی خداست ماچین بگیم.فقط سرمونو از زندگی مردم میاریم بیرون

همون خدا حکم سنگسار داده (درست و غلطش و‌کاری ندارم )

همون خدا گفته حق الناس ‌نمی بخشم (قطعا اونی که خیانت دیده حلال نمیکنه )

اره خدا از قبلش خودش حکمشو داده 

بهتره از ادم های کثافتی که زندگی یه بی گناه و نابود میکنن دفاع نکنیم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

به ما چه که دیگران رو قضاوت کنیم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

اسم  هر کثافت کاری و هوس و عشق نزارید همین جوریه که گند خورده به عشق هوس و عشششق میدونن🤢

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
فکرشو کن شوهرت، بگه من دوباره عاشق شدممگه کشکه مگه الکیه، اصلا نمیتونم قبول کنم هیییچ وقت، شوهرم بگه ...

من قطعا دیگه توی اون زندگی نمیمونم و خودم جدا میشم کسی و نمیتونم به زور نگه دارم، به شوهرمم گفتم اگر روزی بخای فکر زن دوم کنی یا ازم زده شدی دوستم نداشتی یا هرچی قبلش بهم بگو خودم میرم چون اینو میدونم هیچی و با زور نمیشه نگه داشت

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.