2777
2789

شده کسیو هرگز نبخشید و نفرینش کنید؟اون آدم چیکار کرده یا شده خودتون کاری کرده باشید که بدونید هرگز بخشیده نمیشید ؟ اگه تو این شرایط باشین چیکار میکنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفرین و اینا نکردم هیچوقت کسی رو

ولی الان سال ها گذشته و هنوز دلم با معلم ریاضی کلاس نهمم صاف نشده

اون موقع ما بچه بودیم

رفتارش با ما واقعا جای تاسف داشت

الان دیگه من خیلی وقته دانشجو ام ولی اون خانم مسیر زندگی منو خیلی سخت تر و پیچیده تر کرد

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

عشقمو نمیبخشم وهر روز نفرینش میکنم چون تو اوج دوست داشتن رهام کرد و رفت ازدواج کرد هیچ بدی هم بهش نکرده بودم هر روز و هر لحظه باهم حرف میزدیم اما یهو غیبش زد با اینکه ده روز قبل جدایی هم پیش هم بودیم💔😭

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

بله میخواست زندگیم خراب کنه منو جلو خانواده همسرم خراب کنه اما بعد چندسال رسوا شد طلاق گرفت و الان یه زندگی نکبتی داره . من به نفرین اعتقاد ندارم اما مطمئنم آدما نون قلب و چوب اعمال خودشونو میخورن. جاریم بود این از خدا بی خبر

نفرین نکردم هیچ موقع 

و عحیب برام اینه که وقتی مشکلی براس پیش بیاد اون لحظه ناراحت میشم حتی

ولی نتونستم ببخشمش چون جوونی ام از بین رفت 

ولی اگه ادای آدمهای خوب رو در نمی آورد و حتی یک بار میگفت در حقت بد کردم ......

منم یه مسیر اشتباه رفتم میدونم خیلی اشتباهم بزرگ بوده مرگمو هزار بار خواستم بعضی وقتا گفتم گناهه نا امید بشم من از خدا نا امید نیستم از خودم نا امیدم کاش میفهمیدم 

یه جا خوندم شاید ما جای کسیو ناخواسته آزردیم دلی رو شکستیم یا کسیو اشتباه قضاوت کردیم هر مشکلی برای هر کسی یه حکمتی داره برای مشکلاتمون نباید ناشکری کنیم