2777
2789

حالم بد میشه ازینکه انقد زودباور و ساده و دستو پا چلفتی ام 

هوش تقریبا بالایی دارم اما چرا انقد ساده ام؟ 

راحت میشه گولم بزنی با داستان درست کردن چون فک میکنم همه صادقن یا انقد احمقم که نمی‌فهمم دروغه 

داستانمو بهتون میگم و پاکش میکنم نباید بمونه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته ک اینقدر احمقی 

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

😐

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مگه هر کی استاد باشه نمیتونه مریض جنسی باشه دیگه لطفا به هیچ کس اعتماد نکن☹️به ژرفم بگو میخوام برم پیش پلیس فتا

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

چتو دوطرفه پاک کرد ندارم اکانتشو😭😭حتی بهش گفتم دوس پسرم کیه تو همون گروهه ک منو پیدا کرده دوس پسرم ...

دیگه حماقت کردی 

کلی خودتو نیشگون بگیر و برای هیچ احدی دیگه عکس خصوصی نفرست 

شماره مامانت هم چک کن برای اون نفرستاده باشه