2777
2789
عنوان

اگر یک گاو را در یک کاخ رها کنیم

154 بازدید | 10 پست

اگر ما یک گاو را داخل یک کاخ رها کنیم و بعد از گذشت یکسال، دوباره به آنجا برگردیم، خواهیم دید که گاو، آن کاخ را تبدیل به یک طویله کرده است.

🔺نفس نیز اگر به حال خود رها شود، کاخ وجود ما را تبدیل به طویله خواهد کرد.

به همین خاطر، تا زمانی که نفسانیات حاکم وجود ما هستند امکان هیچ تغییری برای ما وجود نخواهد داشت.

🔺بنابرین، باید خودسازی را از یک جایی شروع کنیم و منتظر معجزه نباشیم.

🔺 مثلا ممکن است با دروغ نگفتن شروع کنیم، یا ممکن است با غیبت نکردن شروع کنیم، یا ممکن است با چشم چرانی نکردن شروع کنیم، یا ممکن است با خشمگین نشدن و عصبانی نشدن شروع کنیم...

🔺آنچه در این میان مهم است، خودسازی و خودشناسی است که این کار را باید وارد زندگی روزمره خودمان بکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودسازی بهتره مربی داشته باشیم ، کتاب یا کانال و ... میتونی معرفی کنی ؟

بنظرم کتاب و اگر بتونی با کمک روان درمانگر خوب طرحواره هاتو بشناسی و درمان کنی خیلی سریع شخصیت و‌زخم ها و کمبود های شخصیتو برطرف میکین

برای خودسازی بهتره مربی داشته باشیم ، کتاب یا کانال و ... میتونی معرفی کنی ؟

من خودم هم تحت درمان قرار گرفتم هم کتاب و کلاس های اساتیدم خیلی یه درد خورد هم حس میکنم ارتباط معنوی مفید و درست تاثیر میزاره. روزه و قران خوندن خیلی مفیده خیلی

بنظرم کتاب و اگر بتونی با کمک روان درمانگر خوب طرحواره هاتو بشناسی و درمان کنی خیلی سریع شخصیت و‌زخم ...

روان درمانگر اگه منظور روانشناس  هست ، که کار علمی میکنه و کنارم دارم ، از مسائل معنوی چیزی سر در نمیارن. علم اونا از کتب اروپایی است. 

کتاب های یونگ فروید را من خوندم خیلی خوب بودن

یاد دوستم افتادم روانشناسی میخوند با رتبه سه رقمی تو بهترین دانشگاه،  موقع فارغ‌التحصیلی میگفت کتاب‌های روانشناسی از بس در مورد افراد روانی درس میدن ، بیشتر افراد رو دیوانه میکنه.

یادمه بیشتر هم در دوران تحصیل اسم فروید رو می آورد. 

یاد دوستم افتادم روانشناسی میخوند با رتبه سه رقمی تو بهترین دانشگاه، موقع فارغ‌التحصیلی میگفت کتاب‌ ...

روانشناسی تو ایران کپی غیراصولی از کشورهای دیگه هست 

یعنی مثل کشور های قبل آموزش داده نشده چون با فرهنگ ما کمی تناقض داره جاهایش واسه همین عملکرد خوبی هم نداره 

اما روانکاوی و مشاوره بهترن مخصوصا روانکاوی که مشکلات شخصیتی را ریشه ای حل میکنه