2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی فکر میکردن زمین صافه همه اینو میگفتن درسته و اگه کسی اینو قبول نداشت کفر حساب میشد ، اما چیشد؟ ثابت شد زمین گرده و درست تغییر پیدا کرد! درست با ارتقای اگاهی بشر متغیره! و هیچ چیز در این جهان درست قطعی نیست

یه زمانی فکر میکردن زمین صافه همه اینو میگفتن درسته و اگه کسی اینو قبول نداشت کفر حساب میشد ، اما چی ...

این یک نظریه هست که با نظریه جوردانو برونو جایگزین شد

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
ببخشید وسط تاپیک تون یه سوال دارم شما میدونید قبل اش خوردن باید چیکار کرد؟؟

قاشق روآش جاکنی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......