2777
2789
عنوان

گریه می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 100 پست
ن انتخاب رشته🤣🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐اینم ب جوک بی مزتون در😏😂👋

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن انتخاب رشته🤣🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐اینم ب جوک بی مزتون در😏😂👋

پس حداقل میگفتی قبل آش پختن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
این یک نظریه هست که با نظریه جوردانو برونو جایگزین شد

کاری به تکامل نظریه ها ندارم این در زمانی بود که کلیسا ها در اروپا نظریه زمین صاف رو به عنوان یک قانون در اجرا داشتن و همه مردم اینو باور داشتن چون از نظرشون درست بود روی زمین راه میرفتن و صاف بود..اما همیشه اون چیزی که ما فک میکنیم درسته درست نیست!

کاری به تکامل نظریه ها ندارم این در زمانی بود که کلیسا ها در اروپا نظریه زمین صاف رو به عنوان یک قان ...

منم همینو یخورده قبل بت گفتم که مثلا اون زمان کلیسا معتقد بود زمین صافه در حالی که اشتباه بود و هرکسیم که مخالف این اعتقاد بود مجازات میشد ولی یکی اومد گفت غلطه پس غلط در هر صورت غلطه ونمیتونه امروز غلط باشه وفردا درست 

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
ببخشید وسط تاپیک تون یه سوال دارم شما میدونید قبل اش خوردن باید چیکار کرد؟؟

نیت کن

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یااااااا مکه مکرمه !!!!!

یامقلب القلوب

منم همینو یخورده قبل بت گفتم که مثلا اون زمان کلیسا معتقد بود زمین صافه در حالی که اشتباه بود و هرکس ...

شاید اینطور باشه

سنت رو بگو من برم پی زندگیم

نمیدونم چرا هرچی ادم سر راه من قرار میگیره اهوازیه..

ن خداییش این جدید بود🥴

عالییییی بودولی سوالش بدپرسیده شده بود

بایدمیشدقبل آش پختن

توی جزوه این بودآقاااا😢😢