2777
2789
عنوان

تا حالا شده راضی به مرگ کسی بشید

315 بازدید | 34 پست

من واقعا دلم میخواد شوهرم بمیره

با هممه ی وجودم

تمام روح و روانمو پودر کرده‌.‌.

و این بابت عذاب وجدان دارم ک چطور راضیم به مرگ کسی

بعدش این درموندگیمو ک میبینم دلم واسه خودم میسوزه😞😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پدربزرگم و مادر پدرم 

ولی الان نه دیگه الان فقط مرگ خودم رو می‌خوام ایشالا که شجاعتش رو بهم میده 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بله

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خدا بگذره ازم😔

منم بعد از این که فهمیدم خیانت کرده بارها آرزو م...کردم

منم از این که این فکرا میاد سراغم عذاب وجدان می گیرم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نههه

من فقط میسپرم ب کارما

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

مرگ نه ارزوشم نکردم ولی یه نفر هست که امیدوارم خدا به بهترین نحو ممکن جزاشو بهش نشون بده

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بله پدربزرگم و مادر پدرم ولی الان نه دیگه الان فقط مرگ خودم رو می‌خوام ایشالا که شجاعتش رو بهم میده

چرت نگو مومن 

دیگ چیز دیگه جای چرت بگم تعلیق میشم😄

خودتو خسرالدنیاوالاخرت نکن بابا