2777
2789
عنوان

واقعا بی احترامی تا کی

108 بازدید | 9 پست

خانواده شوهر همه رفتن پارک

من و شوهرمم سرکار بودیم 

شوهرم کارش جوریه ک همش دستش بنده و همیشه گفتیم جایی میخاید بریذ ب من بگید حای چند بار ب شوخی گفتم اگه میخاید من نیام با شوهرم هماهنگ کنید

امشب ساعت۸ونیم ک کارم تموم و شوهرم اومد دنبالم گفت که همه با جاری جدیده رفتن پارک ماهم بریم 

راستی شوهرم پشت تلفن بهش گفت باید ب زنم بگم ببینم چی میگه 

شوهرم گفت چون اینجور میکنن ب تو زنگ نزدن حتی الانم زنگ نزدن بگن پ کی میاید نمیریم اومدیم خونه داشتیم شام میخوردیم‌دوبار جلو اون دختر فیلم بازی کرد که بیاید ما منتظریم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داداش منم میگه به من بگین مامانم خس میکنه میخواد بگع رییس و‌همه کاره منم‌و‌ بهش نمیگه اونم نهایتا ...

نه ببین اخه من شوهرم همش دستش بنده و یادش میره ب من بگه و این اتفاق بارها افتاده حتی شده برای کسی اتفاقی افتاده بخاطر مشغله کاریش یادش رفته ب من بگه و اینو خودشون بارها ب چشم دیدن

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
زن داداش منم میگه به من بگین مامانم خس میکنه میخواد بگع رییس و‌همه کاره منم‌و‌ بهش نمیگه اونم نهایتا ...

منم بدم میاد ولی بروشون نیاوردم ولی واقعا بحث ریسی نیست احساس میکنم بی‌حرمتیه، نادیده گرفتن ،بی ادبیه 

ببخشید از نظر من اینه 😅😅😅

خب اون در شرایطیه که بابای شمام شوهرتو دعوت کنه 😁

سمت ما اکثراً زنها دعوت میشن حالا نمی‌خواد دختر باشه عروس باشه ،خاله وعمه و...

بابای من به بچه های خودش زنگ نمیزنه چه برسه به دوماد😂😂😂 اکثراً مامانم به دوماداش میگه اگه مراسمی باشه 

سمت ما اکثراً زنها دعوت میشن حالا نمی‌خواد دختر باشه عروس باشه ،خاله وعمه و...بابای من به بچه های خو ...

خب پس خوبه دیگه چون سمت شما به دوماد میگن پس توقعتون منطقیه..البته سمت مام خانوما دعوت میکنن ولی درباره بچه خود ادم خب نمیشه که یه مادر نتونه زنگ بزنه به پسرش و‌حتما زنگ بزنه به عروسش ..به مادر برمیخوره اصلا..ولی اگه حساسیتی نباشه میشه بنا به شرایط به هردوشون گفت