2777
2789

چیکار کنم ؟

دبیری علوم اجتماعی آوردم 

از ۳۰ سال تعهد خدمت و صبح ساعت ۷ پاشدن و شاغل شدن دائمیش میترسم.مثلا اینکه اگه نخوای یه سال کار نکنی نمیتونی و تعهد داری و مثل برده ها.

انصراف بدم به نظرتون؟

انصراف اگه بدم گزینه بعدیم روانشناسی دانشگاه دولتی هست که میدونم میارم.

معلم ها هم اگه هستن و راهنمایی کنن ممنون میشم 

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

فقط و فقط به خودت بستکی داره که ایا به این شغل و مسیرش علاقه داری یا نه

علاقه داشته باشی خیلی خوب و شیرینه برات

اگه نه که لحظه لحظه اش عذابه برات

به حقوق چندرغاز دانشجوییش هم توجه نکن فقط ببین علاقه داری یا خیر. 

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوضش آیندت تکمیله و خیالت راحته

تابستونم حقوق داری.

در مواقع خدایی نکرده بیماری چیزی هزینت نصف میشه

پنجشنبه و جمعه تعطیلی

کل روز نیست همش ۵ ساعته

مرخصی زایمان و..داری

زمان دانشگاه حقوق میگیری

و..

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

مبارکت باشه عزیزم، منم پارسال معلم شدم اما به روشی دیگر 

ازمون استخدامی دادم بعد از گرفتن ارشد مهندسی وارد این حیطه شدم ، قطعا مزایای خودشو داره و امنیت شغلی خوبی هم داری 

همینم که دوره دانشجویی حقوق میگیری خودش خیلیه...بنظرم انصراف نده اینو یکی میگه که اول گفت مهندس میشم نه معلم و آخر باز معلم شد

هرکاری بکنی باید هفت صبح بیدار بشیمعلم ها حداقل تابستون تعطیلی دارنولی بقیه شغل ها تو تابستون فقط ده ...

اگه نرم فرهنگیان شاغل نمیشم 

شاید مثلاً تا ارشد روانشناسی بخونم بعد کلینیک اینا برم اونم تفریحی

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

تعهد به خدمتش دوبرابر سال های تحصیل در دانگشاه، یعنی ۸ سال هست

نه ۳۰ سال

بعد ۸ سال ازادی،میتونی بمونی،میتونی بری

که بنظرم هیشکی نمیره چون حقوق داری چرا ول کنی😂

مبارکت باشه عزیزم، منم پارسال معلم شدم اما به روشی دیگر ازمون استخدامی دادم بعد از گرفتن ارشد مهندسی ...

دقیقا منم میگفتم روانشناس میشم ن معلم درآخر روانشناسی شدم ک معلم شد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اگه نرم فرهنگیان شاغل نمیشم شاید مثلاً تا ارشد روانشناسی بخونم بعد کلینیک اینا برم اونم تفریحی

تا اونموقع هم که ارشد تموم بشه بازار این رشته هم اشباع میشه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

مبارکت باشه عزیزم، منم پارسال معلم شدم اما به روشی دیگر ازمون استخدامی دادم بعد از گرفتن ارشد مهندسی ...

شما راضی هستی الان؟

سختت نیست سر کار رفتن؟

یا اینکه مثلاً شاغل بودن؟ من اگه نرم فرهنگیان یا خونه دار میشم یا مثلاً روان میخونم گاها کلینیک میرم 

اگه نرم فرهنگیان شاغل نمیشم شاید مثلاً تا ارشد روانشناسی بخونم بعد کلینیک اینا برم اونم تفریحی

خب چه کاریه،یعنی فقط دنبال مدرکی؟

من دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه

تعهد به خدمتش دوبرابر سال های تحصیل در دانگشاه، یعنی ۸ سال هستنه ۳۰ سالبعد ۸ سال ازادی،میتونی بمونی، ...

بعد ۸ سال شنیدم راحت نمیشه خارج شد