2777
2789
عنوان

هزینه زندگی مشهد

517 بازدید | 53 پست

خانومای قشنگم من قراره دانشجو اون شهر بشم

میشه ی تخمین راجع ب هزینه های زندگی و‌چیزایی لازمه بدونم راجع ب فرهنگش بگین بهم

اگه میشه لطفا خونه مبله کم قیمت بگین کجا پیدا میکنم

خلاصه پیشاپیش ببخشید بابت سوالام زیادن اخه واقعا نگران هزینه هامم و فرهنگ اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد اعتماد نکناز نزدیکای حرم لباس نخرو اینکه خونه خریدن نزدیک دانشگاه واقعا گرونه

چرا نزدیک حرم لباس نخریم 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
زیاد اعتماد نکناز نزدیکای حرم لباس نخرو اینکه خونه خریدن نزدیک دانشگاه واقعا گرونه

مرسی عزیزم

نه حالا نزدیک دانشگاه نه

منطقه ها پایین تر و ارزون تر گیرم نمیاد بتظرتون

اتاق هم باشع بسه برام

فقط میخوام خوابگاه نباشع که حزیم خصوصی نداشته باشم

فرهنگ داغون دزد هم زیاد داره. ی لحظه حواست نباشه یهو ی چیزه ت رو میدزدن

مگه فرهنگشون چشه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
پسراش ک پر رو ان هر دو تا قدم دو نفر بهت تیکه میندازن دزدی هم خیلی زیاده تو مشهد کدوم منطقه یه مشهد ...

نمیدونم تا چه حد راسته

ولی سایت رکنا همیشهههههه جرم و جنایت و خیانت مشهد رو مینویسه