2777
2789
عنوان

هزینه زندگی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 53 پست
فردوسی قبول میشم حالا فک کنم طرف وکیل اباد میفته دانشکده من

اون سمت فرهنگشون خوبه نسبت ب جاهای دیگ 

اما خب بت بگم حواست باشه و ب مشهدی جماعت اعتماد نکن

دزدی ام خیلی زیاده. ی سزی از دم عابر پول برداشتم یارو پشتم بود کشید و سریع 1.2.3 فرار کرد و منم نتونستم کاری کنم 

عریزم شما هم مشهد میرین؟

عزیزم ن من مشهد نیستم

برام سوال بود همیشه خبرها رو میخونم همیشه جرم و جنایت از مشهده

من فقط میرم مشهد حرم آرامش بخشه برام 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نزدیک حرم لباس نخریم

راستش من مشهدم خودم 

حالا نمیگم همه ولی اکثرا بنجله جنسش خوب نیس یا تنوع ندارن یا بعضا چون میدونن مسافری جنس بد رو گرون میخوان بدن  و خود ما که مشهد زندگی میکنیم از اونجا مثلا بازار رضا نمیخریم

ولی خب بازار فردوسی که یک کم فاصله داره بهتره 

نمیدونم تا چه حد راستهولی سایت رکنا همیشهههههه جرم و جنایت و خیانت مشهد رو مینویسه

درست مینویسه و راست هم هست 

من بعصی موقع ها برا کار اونجا مبرم با چشمم دیدم. واقغن آدماش خیلی داغونن

اره همه جا خوب و بد هست متاسفانه از امام رضا هم شرم ندارن

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
درست مینویسه و راست هم هست من بعصی موقع ها برا کار اونجا مبرم با چشمم دیدم. واقغن آدماش خیلی داغونن

پس راسته

این رکنا فقط بلده بنویسه خراسان رضوی   اخه لامصب این همه شهر

الله اکبر همه هم نوشته زن شوهردار و ......

اره همه جا خوب و بد هست متاسفانه از امام رضا هم شرم ندارن

مشهد بی نهایت داغونه 

فرهنگه رانندگی ک صفر 

دزدی ک نگم برات. ی لحظه حواست نباشه همه چیتو میدزدن 

ب گیرشون هم بیوفتی چنان سزت کلاه میزارن ک تا عمر داری یادت میمونه 

پس راستهاین رکنا فقط بلده بنویسه خراسان رضوی اخه لامصب این همه شهرالله اکبر همه هم نوشته زن شوهردا ...

والا تو مشهد این کارا طبیعی شده و خیانتکارا هم اسم خودشون رو میزارن روشنفکر 

مشهد بی نهایت داغونه فرهنگه رانندگی ک صفر دزدی ک نگم برات. ی لحظه حواست نباشه همه چیتو میدزدن ب گیرش ...

اره رانندگی حرفه ای هستن واقعااا

من همیشه ب شوهرم میگم امام رضا اینا رو‌نگه میداره با این وضع رانندگی

پسراش ک پر رو ان هر دو تا قدم دو نفر بهت تیکه میندازن دزدی هم خیلی زیاده تو مشهد کدوم منطقه یه مشهد ...

ملومه خودت  سر دسته دزدایی که اینطوری حرف میزنی 

و همه رو دزد می بینی

من  ۳۰ سالهتو مشهدم  همچین چیزایی ک تو میگی ندیدم

اللهم عجل لولیک الفرج
اره رانندگی حرفه ای هستن واقعااامن همیشه ب شوهرم میگم امام رضا اینا رو‌نگه میداره با این وضع رانندگی

ب خدا اسمش حرفه ای بودن نیست 

اسمش بی فرهنگیه. سزه همین بی فرهنگ بازیاشونم خیلی هاشون تصادف مبکنن و بدبخت میشن 

والا تو مشهد این کارا طبیعی شده و خیانتکارا هم اسم خودشون رو میزارن روشنفکر

اره 

البته همه جا خراب شده ولی شهرای مذهبی آدم ی انتظار دیگه داره