برام سوال بود همیشه خبرها رو میخونم همیشه جرم و جنایت از مشهده
من فقط میرم مشهد حرم آرامش بخشه برام
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا نمیگم همه ولی اکثرا بنجله جنسش خوب نیس یا تنوع ندارن یا بعضا چون میدونن مسافری جنس بد رو گرون میخوان بدن و خود ما که مشهد زندگی میکنیم از اونجا مثلا بازار رضا نمیخریم
اره همه جا خوب و بد هست متاسفانه از امام رضا هم شرم ندارن
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
درست مینویسه و راست هم هست من بعصی موقع ها برا کار اونجا مبرم با چشمم دیدم. واقغن آدماش خیلی داغونن
پس راسته
این رکنا فقط بلده بنویسه خراسان رضوی اخه لامصب این همه شهر
الله اکبر همه هم نوشته زن شوهردار و ......
مشهد بی نهایت داغونه فرهنگه رانندگی ک صفر دزدی ک نگم برات. ی لحظه حواست نباشه همه چیتو میدزدن ب گیرش ...
اره رانندگی حرفه ای هستن واقعااا
من همیشه ب شوهرم میگم امام رضا اینا رونگه میداره با این وضع رانندگی
والا تو مشهد این کارا طبیعی شده و خیانتکارا هم اسم خودشون رو میزارن روشنفکر
اره
البته همه جا خراب شده ولی شهرای مذهبی آدم ی انتظار دیگه داره