2777
2789

اولش یادم دوس داشتم پسر شه شوهرمم همینطور اما الان میدونیم هیچ فرقی نداره با دنیا عوضش نمیکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه دوست داشتی اسمشم بگو

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
خداروشکر ،ایشالا زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه، چه علائمی داشتی گلم؟سونو انتی بهت گفت یا آنومالی؟

دخترم 10 ماهشه الان 

ان تی گفت دختره و دختر بود 

تهوع و استفراغ شدید 

تمایل زیاد به شیرینی 

تا قبل دنیا اومدنش اره ولی بعد هرچی که باشه عاشقش میشی

بقول مامانم گربه هم بچشو میخواد ! با اینکه حیوونه و عقل و شعور نداره ! خب بچشو هر کسی دوسداره . ولی بعضیا بچه پسر میخوان بعضیا پسر . اینم از خدا میخوان نه بنده که میپرن به طرف