2777
2789
عنوان

هزینه زندگی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 53 پست
راستش من مشهدم خودم حالا نمیگم همه ولی اکثرا بنجله جنسش خوب نیس یا تنوع ندارن یا بعضا چون میدونن مسا ...

اتفاقا فروشگاههای  خیلی خوبی داره  با کیفیت  لباسها ی عالی  ک تو خیلی  از شهرهای  ایران نداره  چرا میزنی تو سر شهر خودت  😐 متاسفم 

اللهم عجل لولیک الفرج
ملومه خودت سر دسته دزدایی که اینطوری حرف میزنی و همه رو دزد می بینیمن ۳۰ سالهتو مشهدم همچین چیزای ...

عزیزم شما بمن بگو

الان من ترسیدم واقعا

اخع همه جا بد وخوب هست

من میگم از حواسم جمع باشه وبی حاشیه باشم مث همین الانم کسی کارم نداره

ولی اینطور دوستان گفتن بخوام نخوام اذیتم میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملومه خودت سر دسته دزدایی که اینطوری حرف میزنی و همه رو دزد می بینیمن ۳۰ سالهتو مشهدم همچین چیزای ...

ععع کو برو سمته خواجه ربیع ببینم جرغت داری نیم ساعت ماشینت رو رها کنی 

این بنده خدا سوال پرسید منم حقیقت رو  بهش گغتم 

کو خودت فردا بلند شو برو سمته پارکه ملت ببینم چند نفر بعت تیکه میندازن؟؟ 

اتفاقا فروشگاههای خیلی خوبی داره با کیفیت لباسها ی عالی ک تو خیلی از شهرهای ایران نداره چرا م ...

من نگفتم مشهد نداره 

گفتم اطراف حرم 

وگرنه منم از بازارای الماس شرق، ارمیتاژ و پروما و... خبر دارم 

ابجی بزار خوب و بد رو ب بنده خدا بگن اونایی ک مشهدن 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

اسی  مشهد  بهترین شهره  هم مردمش خوبن هم اب  و هواش  خوبه

این افرادی ک  دارن  بد میگن احتمالا تومناطق خیلی محروم یا پایین  زندگی میکنن  ولی دانشگاه های مشهد   بالاشهرها  هستن

و  قیمت خونه تو مشهد  معقول تر از تهرانه

فروشگاههای  لباس   قسمتهای  پایین  بازار فردوسی و خیابون ایثار   بازار اطلس  برای خرید  لوازم خونه

و فلکه راهنمایی و قاسم اباد  و کلی  فروشگاههای دیگ هست  با جنسهای  عالی  و با کیفیت  من  به شخصه از مشهد خیلی  راضیم 

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم شما بمن بگوالان من ترسیدم واقعااخع همه جا بد وخوب هستمن میگم از حواسم جمع باشه وبی حاشیه باشم ...

نه گل حواست باشه چیزی نمیشه من خودم هی تو رفت و امدم فکر کن تا دانشگاهمون ۱ساعت و ۴۰دقیقه راهه 

ولی تا حالا بلایی سرم نیومده

بالاشهر فرهنگشون بهتره واقعا

اسی مشهد بهترین شهره هم مردمش خوبن هم اب و هواش خوبهاین افرادی ک دارن بد میگن احتمالا تومناطق ...

اره عزیزم من بلدم تقریبا همه جاشو واقعا رفیقای بافرهنگی هم دارم

منتها یکم ترسیدم بلاخره مستقل میشم سختیاشو داره قطعا ولی خواستم خیالم بابت شهر راحت شه

دارن فقط بد میگن زهر ترک کرد طفلکو

دو نفر بیشتر مشهدی نبود که خخخخخ

منم ک مسافرم گفتم ک همه جا خوب بد هست پایین شهرا مطمئنا وضعیت بده

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
عزیزم شما بمن بگوالان من ترسیدم واقعااخع همه جا بد وخوب هستمن میگم از حواسم جمع باشه وبی حاشیه باشم ...

خاطرت جمع  مشهد  شهر امنی هست   

من این همه سال دارم زندگی میکنم   بالاخره شانسی  هر جایی  بدو خوب داره  

این اقایی ک دارن میترسونن شمارو  خودش مشکل داره   من تا حالا تو مشهد دزد ندیدم 

به هر حال ادم هر جا ک میره باید  مراقب خودش باشه تا مشکلی پیش نیاد

ان ‌شاءالله   به سلامتی  بیای    و چند سال زیر  سایه ی امام رضا با موفقیت  درس بخونی   گلم 

اللهم عجل لولیک الفرج
ععع کو برو سمته خواجه ربیع ببینم جرغت داری نیم ساعت ماشینت رو رها کنی این بنده خدا سوال پرسید منم حق ...

اگه تو نیای  فردا پارک ملت  تیگه نندازی  کسی نمیندازه من همیشه پارک ملت میرم پیاده روی     چیزی نمیبینم  

خواجه ربیع تاحالا نرفتم  دارم میگم  قسمتای پایین  شاید  باشن  

اللهم عجل لولیک الفرج