2777
2789

برام دعا میکنید یه اتفاق زودتر برام بیوفته یعنی خیلی زود لطفا بادل پاکتون برام دعا کنید دعا کردید کامنت بذارید برام به نیت تون صدقه بذارم ممنون 

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ایشالا که خدا هرچی به صلاحته رو نصیبت کنه با خودت بگو اگه نشد بدون یا به نفعم نیست یا خدا گزین ...

مرسی گلم برام دعا کن زودتر بهش برسم 

ایشالله به آرزوهات میرسی عزیزم ❤️ 

میشه برا حال منم دعا کنی امروز ی خرینی کردم با ی غریبه اون خیلی اصرار کرد آخه رفتم بیرون خدا فقط رحمم کرد تجاوز نکرد خودم از بغلش در رفتم خیلیییییی احساس بدی دارم احساس تجاوز دارم هی یادم میاد اذیت میشم😭💔 خیلی دستامو گرفت اعصابم خردههههه

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

صلوات فرستادم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

ایشالله به آرزوهات میرسی عزیزم ❤️ میشه برا حال منم دعا کنی امروز ی خرینی کردم با ی غریبه اون خیلی اص ...

برای حالت صلوات و حمد میخونم ناراحت نباش خدا دوست داشته 

برای حالت صلوات و حمد میخونم ناراحت نباش خدا دوست داشته

🥲❤️مرسی خواهر مهربونم ایشالله هرچی میخوای همون بشه

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

ممنون براتون حمد‌میخونم

واسه امضام دعا کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

🥲❤️مرسی خواهر مهربونم ایشالله هرچی میخوای همون بشه

ممنون گل ایشالله حالت عالی بشه